HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, November 30, 2010

CONTEST GAMBAR PALING CHILL.

slmt mlm smue. hye hye hye. bersua kembali.
atul bru online and dpt tag dari SITI. thanks, dear.
kl0 spe spe nk j0in, sila ke bl0g Hutan Kabut :)

mcm biase, ada syarat syaratnya.

1- Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'. (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2- Buat entri pasal contest ni.
(itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3- Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.


4- Follow blog ini, i mean bl0g Hutan Kabut

5- Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini.


6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak.


Tarikh tutup : 31 DISEMBER 2010


Kami Suka Tangkap Gambar, Anda ??


ni gmbr yg atul rse paling chill. h0pe k0rang smue ske. thanks. :)
*atul ske wrna purple :)

atul nk tag ;

miera
nanakimie
puteriqaizyan
areen adira
tiera


p/s ; thanks all ^_^

6 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: