HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, November 19, 2010

Salah Ke Kalau Aku Bercinta ??

salam smue. jmpe lg. di waktu ptg ni.
cuaca kt Ampang ni, hujan je tiap tiap ptg.
ni p0n tgh hujan. and line internet ni p0n, ting t0ng jgk.
haih, sbar je lah ye.

tajuk ptg ni, salah ke kalau aku bercinta ??
smlm status aku kt faceb0ok ; already taken by s0me0ne.
ramai lah yg like status aku tuh.
thanks lah ye.
and ramai jgk yg k0men. thanks jgk kpd yg sudi k0men.

ada lah s0rg ni k0men status aku.
aku tak knal p0n spe.
nk tahu ape yg die k0men ??

?? ; kata dulu xnk kapel... nk blaja la,... tu laa..... ni la......
skrg pe cite????? hahahahaha

?? ; tu bukan xnk kapel tp menunggu masa dan org yg sesuai....
ada perbezaan..... mmg btl allah yg menentukan tp mcm awk kata kita yg merancang..... kalo awk xmerancang nk kapel xde r benda tu jadi kan???? hahahaha.... sori kalo terkasar bahasa c...ume kelakar je..... tu r coment.....

tuh lah antara yg die k0men. awk, thanks ye sudi k0men. tp 1 je lah. sy memang tak rancang untuk bercinta lg. bt0l, hati sy da tertutup buat lelaki.
tp die dtg ngn sendirinya awk. sy tak paksa p0n perasaan tuh dtg.

awk, smue org ingin dicintai dan ingin mencintai.
awk p0n msti nk mcm tuh jgkkn ??
bt0l, dulu sy ckp sy nk blaja dulu and what s0 ever lah.
sy tetap jgk blaja awk. tp dlm mse yg sme, tak slhkn kl0 sy nk brcinta ??
da hampir 5bln sy tak brcinta.

tp tiba tiba die dtg. sy tak suruh p0n die dtg.
da die nk dtg. dan yang penting, die ikhlas terima sy.
tak kisah lah, die hands0me ke tak, kaya ke tak.
asalkan die ikhlas terima sy and sy da knal die sblm sy terima die.
tuh yg paling penting.

ble awk k0men mcm tuh, awk putuskan semangat sy je.
bg lah sy peluang untuk brcinta lg.
w'p0n sy tahu, sy da byk kali dikecewakan.
sy perlukan sese0rang dlm hd0p ni.
awk, salah ke kl0 sy brcnta ??


p/s ; yeah, already taken by s0me0ne. :)

4 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: