HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, November 20, 2010

Suara People [Dot] Com Sangat Gempak

Kontest Tulis & Menang adalah Sponsor By SuaraPeople[Dot]Com & Gempak[Dot]Org


salam smue. apa khabar arini ?? harap smuenye sihat.
atul kat sini, alhamdulillah, sihat sgt sgt.
d0akan atul sentiasa sihat ye.

smlm, sblm td0, atul ada baca bl0g abg ben ashaari.
ada entri khas tentang k0ntest kat atas ni. atul fikir jgk, nk j0in ke tak.
then, atul td0 dulu. pg ni atul decide nk j0in. :)

first of all, atul nk mntk maaf sgt sgt dekat ;

SuaraPeople[Dot]Com & Gempak[Dot]Org

sbbnye ?? sbb atul tak tahu ape ape p0n psl website mereka.
s0rry !! lgp0n atul masih baru lg dlm dunia bl0g ni.
tp atul da baca psl website mereka ni.
and yeah, it was s0 great !

SuaraPeople[Dot]Com ;

website yg sgt best. mcm mcm ada.
kl0 bl0gger bl0gger lain nk tahu psl tut0rial, pergi je kt website mereka ni.
mcm mcm tut0rial yg mereka sediakan.
ape lg, j0m lah click website mereka :)

bkn tuu je, psl l0ve st0ry p0n ada.
smue msti minat kl0 cerita psl cinta cinta ni, kan ??
s0, kl0 nk tahu, jgn segan silu, j0m pergi lawat bl0g mereka, okay ??

kesimpulannya, mcm mcm ada.
atul p0n nk baca byk lg psl website ni.
almaklum lah, baru ada masa nk search website yg atul tak tahu ni.
SuaraPeople[Dot]Com ; g0od luck, ya ?? :)


Gempak[Dot]Org ;

website yg ni p0n sme jgk.
mcm mcm ada.
kpd spe spe yg nk jd ahli, b0le register kat sini.
eh, atul da register taw.
s0, j0m lah jd ahli. :)

anda smue b0le d0wnl0ad mcm mcm kat sini.
kat sini jgk ada f0rum, bl0g and mcm mcm inf0 terkini.
website ni memang gempak lah.

anda smue b0le jgk cari mereka di faceb0ok ;

http://www.facebook.com/pages/SuaraPeople-Community/129056780441793

http://www.facebook.com/Gempak.Org

s0, ape lg.
j0m lah bg supp0rt pd SuaraPeople[Dot]Com & Gempak[Dot]Org.


p/s ; s0rry sbb terlalu simple. wish me luck, ya ??
kpd spe yg nk j0in, tarikh tutup pd 12/12/2010.
:)

4 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: