HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, March 11, 2011

Aku Benci Blogger Ni !

Assalamualaikum semua. Harap semuanya sihat selalu dan sentiasa berbahagia di samping orang yang tersayang. Hari ni macam biasa, tak ada kelas. So, masa ni je lah atul ada untuk update blog walaupun hakikatnya kerja banyak lagi tak siap. Nanti nati boleh buat kan. Biasa lah kita ni, suka buat kerja last minute. Hehe. Nanti diri sendiri yang kelam kabut.

Merujuk kepada tajuk di atas. Mesti da tak sabar nak tahu siapakah blogger yang atul benci sangat tuu. Sila klik SINI untuk ke blog beliau. :)

Well, bukan atul benci kat blogger ni. Atul nak berterima kasih sangat kat blogger ni sebab dia da banyak bantu atul. Semalam atul hampir putus asa dan atul dah bercadang nak tutup blog ni. Yelah, dengan blog tak berupdate, idea tak ada untuk update blog ni, bila bukak blog blogger lain, macam macam entri kita boleh baca. Tapi blog atul ni ?? Sunyi je. Atul da decide nak tutup blog.

Lagi 1 sebab adalah atul tak tahu nak ping entri atul kat Gengblogger. Atul da try buat tapi entah apa apa lah yang atul buat. Semalam atul chat lah dengan blogger yang tolong atul tuu. Dia pun memang pakar dalam blog ni. So, atul pun mintak tolong dia. Atul tak sangka dia baik sangat dan sanggup tolong ajar atul ping entri kat Gengblogger. Mula mula takut jugak nak mintak tolong. Ternyata dia memang baik hati dan sanggup tolong atul. Awak, thanks so much. Tak tahu macam mana nak balas jasa baik awak ni. Nanti kita jumpa, saya belanja awak ye ?? :))

Then dia ada jugak bagi atul tips pasal blogging ni. Dia tolong promote blog atul. Terharu sangat. Semalam mood blogging atul memang da hilang. Then dia bagi atul semangat tuu semula. Thanks so much. I really appreciate it. Thanks so much! ^_^

Awak tuu teruskan blogging jugak ye. Jangan stop blogging. Nanti awak boleh ajar saya lagi ye. Saya ni baru lagi awak. Sorry kalau saya banyak tanya awak semalam. Maklum lah, saya ni memang buta IT. Terima kasih sebab melayan karenah saya yang banyak tanya ni. Terima kasih jugak sebab tolong saya. Nanti ada masa, boleh ajar saya lagi ye ?? Hehe. Hope we can always keep in touch after this.

Last but not least, once again, thanks so much. :)
Klik SINI untuk ke blog beliau ^_^

*Jom join bloglist atul. Masih lagi dibuka. Klik sini-Bloglist Cik Atul :)

12 comments:

  1. abg fariq rupenye yang 'dibenci' tu.. huhu.. =P
    CL singgah cni .

    ReplyDelete
  2. ahha, terkejut tok ingat kan benci tok td!! hee

    ReplyDelete
  3. best kan bila ada org yg sudi nk tolong..

    ReplyDelete
  4. adeh... benci beno gamaknya.. hehe.. takpe la.. tak harap papepon.. sharing is loving kan.. :p..

    ReplyDelete
  5. sile jgn mengada2 nak benci berblog:P bio den je yang benti:P

    ReplyDelete
  6. @Fariq Hehe. Mana ada benci. Suka lah. Haha. Sharing is loving :)

    ReplyDelete
  7. @nazirulhazwan~ Naz mne boleh berhenti blogging. Nanti atul rindu kt naz. Haha. ;p

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: