HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, March 17, 2011

Happy Birthday To My Sayang :)


Assalamualaikum semua. Selamat pagi. :) Entri ni khas atul buat untuk anak buah kesayangan atul, iaitu Muhammad Iqram Haikal Bin Mohd Fairuz. Hari ni 17 Mac 2011, genap lah umur Haikal 2 tahun. Alhamdulillah, dia masih sihat dan semakin kurus.

Gambar kat atas tuu gambar masa dia umur 1 tahun, kalau tak silap lah. Gambar yang terbaru tak ada lagi sebab kakak atul tak upload pun kat Facebook. My sis busy sekarang ni. Hehe. Nak tangkap gambar Haikal memang tak boleh lah sebab sekarang ni saya di Kelantan dan dia di Ampang.

Khas untuk Haikal, walaupun Haikal tak tahu membaca lagi. Suruh lah mummy tolong bacakan ye :

Happy Birthday Haikal. Semoga Haikal sihat sihat selalu, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, menjadi anak yang soleh kepada mummy dan daddy. Haikal jangan nakal nakal ye. Kesian kat mummy, daddy, opah, atuk penat jaga Haikal. So, Haikal jangan nakal nakal ye. Jangan selalu gaduh dengan kakak Fifi tuu. Main sama sama, baca buku sama sama ye. Nanti mak ngah balik, kita melukis sama sama taw. Haikal nak hadiah ape ?? Mak ngah tak tahu nak beli hadiah ape kat Haikal. Tapi nanti mak ngah balik bulan 5, mak ngah akan bawak jugak hadiah special untuk Haikal. Haikal tunggu taw. Cakap dengan kakak, hadiah untuk kakak pun ada. Kalau tak, nanti korang bergaduh. Okay lah. Haikal jaga diri ye. Nanti kita jumpa taw. Doakan mak ngah kat sini sihat sihat selalu dan berjaya dalam final exam semester ni. Mak ngah kat sini sentiasa doakan Haikal dan yang lain lain kat sana. Mak ngah rindu kat korang semua. :'(

HAPPY BIRTHDAY HAIKAL ! :)

p/s ; Sekali lagi, sambil menaip entri ni, aku menangis. Rindunya kat family di rumah. :'(

8 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: