HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Nak join ?? Klik header di atas ni ye :)

Assalamualaikum semua. Hehe. Hari ini atul nak join lagi segmen dari abg ben ashaari. Jangan marah ye. Best join segmen ni. Boleh kenal dengan ramai kawan lagi. Okay lah, jom kita tengok soalan ditanya di dalam segmen kali ini. :)

  • Sila ceritakan latar belakang anda ..

  • -Nama diberi Rabiatul Adawiyah Bt Abd Rahim. Berusia 19 tahun 5 bulan. Dilahirkan di Kuala Lumpur dan dibesarkan di Ampang, Selangor. Anak ke 2 dari 3 orang adik beradik yang kesemuanya perempuan.

  • Profesion anda sekarang ?

  • -Saya seorang pelajar jurusan Diploma Perakaunan di UiTM Machang, Kelantan. Insyaallah, kalau ada rezeki, tahun depan akan menyambung pelajaran dalam Bachelor of Accountancy. Doa doakan lah ye. :)

  • Blog favourite anda .. kenapa ?

  • -Blog abg ben ashaari. Sebab banyak maklumat tentang dunia blogging yang atul dapat dari blog beliau. TQ!
    -Blog Cik Bulat, Nazirul Hazwan, Syafiq Rosli, FariqScorpio, Siti Safiyyah dan ramai lagi. Blog mereka best sebab pendapat mereka tentang sesuatu perkara tuu memang mantap. Atul pun banyak jugak belajar tips tips blogging dari mereka. Sorry kalau ada blogger yang atul tak mention kat sini. Ramai sangat lah. Apa apa pun, anda semua memang terbaik !

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • -Semua blog atul masuk. Cuma kalau blog yang terlalu banyak widget, atau blog yang ada lagu tuu, memang tak masuk sangat lah. Mengganggu tumpuan untuk membaca entri di blog mereka.

  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • -First, nak mempromosikan blog atul ni kat majalah. Second, tingkatkan lagi traffik blog ni yang semakin kurang. Blog orang lain mesti banyak trafikkkan ?? Jealous ! Last but not least, nak ada domain sendiri dan nak mantapkan lagi entri di blog atul supaya orang tak jemu nak baca.


    Okay, itu sahaja. Selamat membaca dan selamat berkenalan semua :)

    28 comments:

    1. hai..cik sakura balas kunjungan..

      ReplyDelete
    2. salam,
      mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

      apisv2 ikut negeri johor

      ReplyDelete
    3. 0rang k0lumpo datang menjengah...
      berjiran rupanye...

      ReplyDelete
    4. salam ziarah..

      salam perkenalan dr sy..

      http://fashah84.blogspot.com

      ReplyDelete
    5. hey. asal dari selangor jugak. :)

      and by the way. just for your information.

      WE ARE HAVING THE SAME NAME!!!

      singgah sambil follow kamu :)

      ReplyDelete
    6. salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

      jom jengok cni lak ;;;;

      http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

      ReplyDelete
    7. salam perkenalan n salam ziarah ;)

      ReplyDelete
    8. hye..salam perkenalan ye...
      prince blogger kuala lumpur...
      newbiee lagi...
      kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

      ReplyDelete
    9. hai org selangor!
      saya org selangor gak^^
      jom singgah sini(:

      http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

      ReplyDelete
    10. slmt bknalan.
      singgah dari segmen BA.
      n terus follow kamu adawiyah^^

      semoga cita2 kamu nak sambung ke Bacc tercapai..

      jemput baca

      sambal ketuk langkah demi langkah

      http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

      ReplyDelete
    11. ampang area mana..? akak pun dekat2 c3 jugak.. ;)

      ReplyDelete
    12. Wohoo..blogger dari Selangor!!...Hi...ngee

      ReplyDelete
    13. salam perkenalan dari orang melaka...
      datang dari belog abg ben...
      jemput la singgah ye...=)

      http://geekzster.blogspot.com/

      ReplyDelete

    Terima kasih. :)

    © Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
    Nota: