HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, March 5, 2011

Our First Picnic :)

Elly, Ziela, Syamira, Atul & Fatihah

Nama nama budak perempuan yang pergi picnic :)

Kaum adam yang smart smart semuanya :)

Ganasnya mereka main bola. ;)

Lepas da kenyang, main bola pulak. Aktiviti di waktu petang :)

Sesi makan. Lapar sangat sangat. Khusyuknya aku makan :)

Sebelum makan, kita posing dulu :)

Posing, posing dan posing.

Pasangan bahagia di kelas kami. :)

Celebrate birthday Qayyim, Syamira & Ziela :)

Kek yang sangat sedap. Yummy!!

Agar agar yang disponsor oleh ibu Qayyim :)

Hidangan pada hari tersebut :)

Ayam dan sate yang sungguh enak :)

Tengah bakar ayam pun sempat lagi berposing :)

Aku menyelit di belakang :)

Kami suka berposing :)

Kami sangat comel. Hehe. :)

Rehat sebentar bersama kit kat. :)


Baru je sampai di Permai Beach Resort, Bachok, Kelantan :)


Percutian kelas DIAC1104D ke Permai Beach Resort pada 11 Februari.
Da lama rancang sebenarnya. Akhirnya berjaya jugak apa yang dirancang.

Seramai 10 orang kaum hawa dan 20 orang kaum adam yang pergi.
Kelas atul memang ramai lelaki. Kelas kitaorang ni special sikit. :)

Tiba di sana jam 12 tengah hari sebab tunggu semua orang siap.
Ada sikit masalah tapi dapat diselesaikan.
Sampai je kat sana, kemas kemas barang. Kitaorang sewa chalet.

Pukul 1 lebih, kaum adam pergi menunaikan solat Jumaat dan kaum hawa membakar ayam dan sate.
Lebih kurang pukul 3 lebih baru dapat makan.
Macam macam makanan ada. Aku sampai sakit perut, tahu tak??
Sebab gelojoh sangat.

Sesi petang, kaum hawa main bola sepak.
Tapi kejap je sebab semua da kepenatan.
Yang kaum adam, main kat pantai. Happy je tengok diaorang.
Well, percutian ni adalah untuk release tension.
So, diaorang pun release tension betul betul.

Balik UiTM jam 8 malam. Pak guard marah jugak.
Tapi peduli apa. Sekali sekala je. :)
Well, enjoy it very much!

:)

6 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: