HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, March 15, 2011

Thanks Adik Sayang

First of all, nak thanks so much kat adik kesayangan atul, Miera sebab dia tolong buatkan watermark untuk blog atul ni. Well, actually atul tak tahu pun apa benda watermark tuu. Tapi miera da explain semuanya, baru lah atul faham.


Ini lah watermark yg miera buat untuk blog atul ni. Cuba tengok gambar kat atas tuu. Itu lah fungsinya. Hehe. Comel sangat sangat. Budak ni pandai je dia buat macam macam. Atul yang da belajar kat U ni pun tak tahu nak buat semua tuu. Tak sempat lagi nak menuntut ilmu dalam buat watermark dan header sendiri.

Untuk makluman semua, header atul yang comel comel tuu, semua miera yang buat. Bertuah tak atul ?? Hehe. TQ so much miera. Lain kali buat lah lagi ye. Nanti miera ajar akak pulak ek? Akak nak jugak try buat sendiri. Tapi bukan sekarang lah. Busy sikit sekarang ni.

Okay lah. Itu sahaja. Nak tidur jap. Pening kepala ni. :(

p/s ; Miera ambil kat mana gambar akak tuu ??

8 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: