HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, March 4, 2011

"Jom Join Bloglist Pak Cek Biola"


Nak join ?? Klik gambar kat atas ni ye. :)

Assalamualaikum semua.
Salam jumaat yang penuh keberkatan ini.
Diharapkan semuanya berada dalam keadaan yang sihat hendaknya.

Dah lama rasanya tak join bloglist blogger lain.
So, atul nak join bloglist Pak Cek Biola pulak pada kali ini.
Harap Pak Cek Biola sudi masukkan blog atul ni di Bloglist Pak Cek Biola ye.

Okay, Pak Cek suruh pilih blog atul ni nak kena masuk dalam kategori apa.
So, atul nak blog atul ni dimasukkan dalam kategori Blogku Comel.
Hehe. Okay tak ??

Blog Pak Cek Biola ni atul kenal selepas menyertai segmen dari blog abg ben ashaari.
Walaupun atul tak berapa rapat sangat dengan blogger ni, atul tetap mengikuti perkembangan Pak Cek Biola ni.
Blog dia ada tersenarai di bloglist atul. :)
Harap dengan adanya bloglist ni, dapat membantu antara satu sama lain.
Tak gitu Pak Cek Biola ?? :)

Nak kena tag 3 orang kawan.
So, atul nak tag Miera, dan lagi 2 tuu, semua follower atul kena join.
WAJIB! Hehe.

p/s ; THANKS ^_^

4 comments:

  1. tq atul..really appreciate it..fllow your blog too..harap keep in touch la lepas ni ye

    ReplyDelete
  2. makin ramai yang wat bloglist... xtau nak join mane 1 dah.. huu

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: