HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, March 12, 2011

"Blog Review Assignment 2 Oleh Jejaka Terhangat"

Nak join ?? Klik header dia atas ni ye :)

Assalamualaikum semua. Okay, entri pada kali ini, atul nak join assignment dari Jejaka Terhangat.
Assignment ni senang je. Kena review blog yang telah ditetapkan oleh Jejaka Terhangat.
So, jom kita tengok blog siapa yang akan di review :)

Klik header di atas untuk ke blog beliau :)

Review blog bermula :

Yang terbaik dari Tinta Penaku :

1) Blog yang simple. I love it :)
2) Blog tiada lagu. Nak baca entri pun best tanpa gangguan :)
3) Blog yang menggabungkan warna yang menarik ; Hijau + Hitam. Comel! :)

Yang perlu dibaiki :

1) Susunan widget yang kurang teratur. Harap tuan punya blog boleh memikirkan cara yang terbaik untuk menyusun widget di blog beliau.
2) Ada widget yang tidak perlu ada dan perlu digantikan dengan widget yang lebih sesuai.
3) Blog archive tiada. Susah pembaca nak cari entri yang lama lama.
4) Gunakan penggunaan ayat yang penuh. Kalau boleh jangan guna ayat sms. Tak sesuai untuk penulisan di blog.

Okay, rasanya itu sahaja dari atul Harap tuan punya blog tak marah atas saranan yang diberi. Atul pun blogger baru jugak dan banyak belajar dari blogger lain. Apa yang atul tahu, atul kongsi dengan blogger lain.

Good luck untuk blogger Farhan :)

Tag : Miera :)


Bloglist atul masih lagi dibuka. Klik SINI untuk join :)

6 comments:

  1. thanks sudi join n review blog saya.. *wink hehe

    ReplyDelete
  2. eh eh atul pon dah join..gudluck eh atul? ;)

    ReplyDelete
  3. wahh..yg perlu diperbaiki tu mmg ada kebenarannya..hope farhan dpt amik mana yg baik..nice review cik atul..asaimen diterima..

    nnti check la keputusannya yek..=)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: