HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, March 28, 2011

Blog Aku Masuk Majalah Remaja :)

Jangan tertipu dengan tajuk di atas. Hehe. Ini lah majalah Remaja keluaran 1 April 2011 yang dibeli oleh roomate atul, Qazumi. Tadi tengah baca majalah ni, sampai kat 1 page tuu, tengok macam kenal je blog yang keluar dalam majalah Remaja kali ni. Tengok tengok, blog blogger famous lagi terkenal iaitu blog Cik Epal dan Admiral Hafiz :)

Blog Cik Epal :)



Okay, atul jealous. Sebab ?? Sebab blog mereka masuk majalah Remaja. Blog atul ?? Lambat lagi kot. Tak layak lagi! Well, congrats for both of them and good luck. :)

Impian atul dari dulu nak blog atul masuk majalah Remaja. Bukan nak famous atau apa. Cuma nak kongsi minat atul ni dengan semua orang. Nak orang tahu yang blogging ni memang best sangat. Belum cuba belum tahu. :) Tapi atul tahu yang blog atul ni masih baru. Banyak lagi yang nak kena perbaiki. Dari segi penulisan dan lain lain. Harapan atul agar 1 hari nanti, blog atul pun akan muncul dalam majalah Remaja macam blogger blogger yang lain. Doakan yang terbaik untuk atul ye. ^_^


p/s : Teruskan menyokong atul. Thanks :)

18 comments:

  1. hehe
    thanks atul

    insyaAllah
    klu teruskan usaha
    akan tercapai jugak niat atul

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  2. bila la yuyu nak masuk remaja gak :p heheh....^^

    *macam la tak biase *

    ReplyDelete
  3. insyaallah ade rezki dpt msk jgk yek atul..hehe

    ReplyDelete
  4. @Admiral Hafiz You are most welcome :) Doakan atul ye dan atul akan terus berusaha ^_^

    ReplyDelete
  5. insyaAllah atul ..nanti boleh masuk..qbal nak masuk dalam paper metro muka depan lah =P

    ReplyDelete
  6. belog atul coming soon..keluaran mei kot ngee~

    ReplyDelete
  7. Suka tengok blogger dah masuk majalah. Sekurang2nya, terbuka jugak mata masyarakat akan kepentingan blog!

    bila la boleh jadi macam mereka?

    ReplyDelete
  8. @sha Betul betul. Skrg ni da ramai yg tahu psl blog. Tak lama lg, kte lah pulak ye :)

    ReplyDelete
  9. insyaAllah ada rezeki masuk REMAJA tu hehe.


    thanks 4 this entry =)

    ReplyDelete
  10. best jak kan kalu dpt masuk majalah.. hehehe.. harap impian atul menjadi kenyataan.. gud luck.. :)

    ReplyDelete
  11. masuk majalah ni g email majalah remaja je.......

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: