HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, March 10, 2011

Test Yang Menggerunkan :(

Assalamualaikum semua.
Alhamdulillah, dapat jugak atul update blog ni.
Kalau ikutkan hati, nak update blog ni tiap tiap hari.
Tapi memandangkan yang atul ni adalah pelajar, so, atul terikat dengan jadual yang ditetapkan.
Masa untuk update blog pun terpaksa dikurangkan.

Minggu ni agak busy dengan test yang kesemuanya memang menakutkan.
Hari Isnin lepas test Macroeconomy.
Alhamdulillah, dapat jawab soalan structure dan essay.
Soalan objective memang tak boleh jawab.
Entah apa apa je soalan yang ditanya.
Seriously, soalan objective memang out!

Then, semalam ada Lab Test untuk subjek Computerized Accounting.
Test untuk MYOB - Mind Your Own Business.
Test ni adalah test di mana student diajar menggunakan software MYOB ni untuk tujuan transaksi dalam perniagaan.
Setiap company guna lain lain software.
Tapi kami student UiTM ni belajar tentang MYOB.

Kami diajar untuk merekod setiap transaksi menggunakan computer.
Actually it is easy. But this subject is new for us.
So, it takes time for us to develop it.
But, we actually do not have enough time to study more on that.
After learn all about MYOB, we have to do the test.

And guess what ?? Most of us did not doing well yesterday.
I am not blame anyone else but myself.
I know that i am not doing it very well.
I know it was so bad and i really hate what actually i had done yesterday.
But i can't regret it. It is my own mistake.

Atul tawakal je lah apa yang akan terjadi dengan result test MYOB nanti.
Hanya mampu berdoa dan bertawakal.

Ini semua pengajaran buat semua.
Jangan study last minute macam atul ni.
Tengok, kan da tak boleh jawab test.
Kalau final exam korang buat macam ni, memang fail lah.
Jangan amalkan ye ??
Stduy dari awal sampai habis semester. :)

Till then ^_^


p/s ; Menaip dalam keadaan mengantuk. Jom tidur!! :)

4 comments:

  1. emmm..
    sabar la cik atul..
    same la ngn ziela pom..
    xblh jwb pom tyme test ari 2..
    entah la..mybe down gle..
    reda jela dpt result 6ti kn..

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: