HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, March 11, 2011

'Bloglist Cik Atul'


Sticky Post
Untuk entri terbaru, sila scroll ke bawah. TQ :)

Assalamualaikum semua. Okay, kali ni atul nak buat bloglist untuk blog atul sendiri.
Sebabnya, atul da tak nak pening kepala apabila atul blogwalking.
Atul tak tahu blog yang mana 1 untuk atul singgah dan baca entri mereka.
So, untuk memudahkan atul blogwalking, atul da buat keputusan untuk buat bloglist atul sendiri.

Syarat syaratnya senang sahaja ;

1) Letak link blog anda di ruangan komen entri ini.
2) Kalau boleh, letak lah blog atul sekali dalam bloglist korang.

Mudah kan ??
Tarikh tutupnya, tak tahu lagi.
Akan diberitahu kemudian. :)

Apa lagi, jom lah join ^_^



26 comments:

  1. dah join dah cik atul :)

    http://www.masterfaiz.com/2011/03/bloglist-cik-atul.html

    ReplyDelete
  2. http://reasonsofreality.blogspot.com/2011/03/bloglist-cik-atul.html

    Join daa :)

    join sye punye juge oke!

    ReplyDelete
  3. eh.. ingatkan dah letak link aritu.. ada technical problem agaknya..

    ni saya bagi lagi sekali..

    http://www.masterfaiz.com/2011/03/bloglist-cik-atul.html

    ReplyDelete
  4. hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

    ReplyDelete
  5. err..takyah buat entri kan kan? lame tak singgah sini..;)


    www.sitisafiyyah.com

    ReplyDelete
  6. hee..tumpang letak ye hehe

    http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hye3...hehehe

    http://miszsaraexora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://kirinselamaperak.blogspot.com/
    blog sapa ni???ish3.
    :p

    ReplyDelete
  9. http://jaa64.blogspot.com

    wink2 :) nakk jugakk :)

    ReplyDelete
  10. nak2

    http://admiralhafiz.blogspot.com/

    hehe
    thanks atul

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  11. join jugak... http://ninenov91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. erh, macam mana boleh terlepas pandang ni!! huhuh

    http://taq6889.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. nak join jugakk =P

    Cik Ladies
    http://zuekiller.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. follower no. 577, salam kenal..

    ReplyDelete
  15. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com

    hehe..

    ReplyDelete
  16. http://sayacintabulan.blogspot.com/

    nak join jugak. :)

    ReplyDelete
  17. nak join ! ehe ... storydatydiarydaty.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. nak join..

    http://cerytara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. da letak...

    http://sweetsour-space.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. oh ye cik atul , dayana yang first join bloglist cik atul ni dah tukar URL taw,

    ni dayana bg lagi sekali

    http://herstoriie.blogspot.com/2011/03/bloglist-cik-atul.html

    ReplyDelete
  21. sempat lagi x nk join??hehe

    www.syafiqah.com

    ReplyDelete
  22. atul..sory lewat.. =D

    http://iqbalhakimi.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. atul, saya pon nak join jugak lah...kekeke

    http://salina91.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: