HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, March 27, 2011

Blogger Yang Sangat Comel :)


Gambar dari blog Yuyu Zulaikha :)

Mesti korang semua kenal blogger di atas ni kan ?? Siapa tak kenal, memang nak kena lah kan dengan atul. Hehe. Okay, itu gambar kak Yuyu Zulaikha. Atul mula kenal kak Yuyu sejak atul join Gathering Sahabat Blogger yang lepas. Mula mula jumpa dia, 'Mak aih, kecik nya dia ni'. Atul memang terkejut tengok kak Yuyu sebab dia kecik sangat orangnya. Atul ni lagi besar dari dia. Hehe. Masa tuu tak tahu pun kak Yuyu ni siapa. Serious, tak kenal. Rupanya dia adalah salah seorang blogger yang famous! Alamak, macam mana lah atul boleh tak tahu ni. Malu dengan diri sendiri. Blogger lain kenal kot dengan kak Yuyu. Atul je ketinggalan zaman!

Sejak dah jumpa dengan kak Yuyu, walaupun tak tegur, tak tangkap gambar dengan kak Yuyu, atul mula baca blog kak Yuyu. Blog dia comel macam dia jugak! Tak percaya, pergi tengok sendiri. Entri entri kat blog kak Yuyu semuanya best best, okay! :) Atul selalu baca blog kak Yuyu dan atul adalah salah seorang silent reader di blog kak Yuyu.

Kepada kak Yuyu, good luck and keep on blogging, ya! Atul akan terus support kak Yuyu. Harap 1 hari nanti atul dapat jumpa kak Yuyu dan atul nak tangkap gambar dengan kak Yuyu. Boleh kan kak Yuyu ?? Hehe. ^_^

p/s : Kak Yuyu, ada tips tak macam mana nak jadi kecik macam kak Yuyu ?? :)

16 comments:

  1. ye.. akak yuyu yg comel dan berani...
    huh! penah tgk vid akk ni duk "debat" pasai peraturan kat tmpt dia study.. heee berani b'suara betul....
    nice! :P

    p/s: kecik2 berani pe... anda ade? :P hiks

    ReplyDelete
  2. yea.. mmg dia comel la... hihi..
    kjap lagi giliran sya pula jalan2 kat blog yuyu....

    :)

    Blog post: Widget blog: Facebook recommendation

    ReplyDelete
  3. yuyu memang comey...



    entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/femes-wa-cakap-sama-lu.html

    ReplyDelete
  4. agaknye klu yuyu pkai baju skolah..mesti org pcya die budak lg :p hehehehe

    ReplyDelete
  5. hamboiiii komeee! sedap ye mengate teman ye!!

    huhuhu.. atulll! macehh macehh

    ahh! tak pemes arr kalau atul tak kenal! hikhikk


    nak tangkap gambar dengan atul sambil makan jajan ^^

    ReplyDelete
  6. siapa yuyu ni...

    mesti dia NYAH kan..hahahaha

    ReplyDelete
  7. @mahfuzahmardy Si kecil yg berani. Sy yg besar ni lg berani. Hehe. ;p

    ReplyDelete
  8. @Junaidiey Comel kan ?? Comel sgt. Mcm sy. Hehe. Cpt terjah blog kak Yuyu ^_^

    ReplyDelete
  9. @solo molo Anda terpikat ?? Hehe. Cpt ngorat kak Yuyu. ;p

    ReplyDelete
  10. @NaNaoSaKi Itu semestinya. Kak Yuyu kan mcm budak skola. Kecik! Dan comel :)

    ReplyDelete
  11. @y u y u Z u l a i k h a Yeay! Kak Yuyu komen. Suka suka :) Sama sama kak Yuyu. Okeh okeh. Nanti kita tgkp gmbr sama sama ek ?? Jgn lupa taw mkn jajan tuu. Tq kak Yuyu ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: