HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, March 24, 2011

Nak Jugak, Boleh Tak ?? :)

Kalau boleh kan, atul nak cari pasangan hidup yang juga seorang blogger seperti atul. Sebab kan tengok macam best je kalau blogger sama blogger ni bercinta dan disatukan bersama. Macam dua orang blogger kat bawah ni iaitu Kak Yana dan Ujang. Tersangat jealous tengok mereka. Atul pun nak jugak!!!!


Ujang : Sorry ambil gambar kat Facebook Ujang tanpa kebenaran. Jangan marah ye :)
*Suka sangat tengok Kak Yana dengan Ujang. So sweet!

Ada tak mana mana blogger lelaki yang single. Jom kita berkenalan. HAHA. Sengal lah aku ni! ^_^

p/s : Siapakah yg bakal mengisi gambar di sebelah atul itu. Wink wink ^_^

10 comments:

  1. suatu hari nanti pasti akan ada..:)

    ReplyDelete
  2. one fine day nanti mesti jumpa..
    maybe belum masanya lagi..
    bersabar la menunggu Mr. right..

    cik pulau pun masih menunggu.. lalala~ ^^,

    ReplyDelete
  3. dearie, how are you ?
    awak , awak jgan lah risau , nanti kan die datang jugak . Hee ;)

    ReplyDelete
  4. ramai jer singl2..hehe

    ensem la mamat atas tu..hahahha

    ReplyDelete
  5. :)
    mcm besh je kan...
    ehehhe...

    ReplyDelete
  6. @izzati ismail Hye dear! Alhamdulillah, I am fine. Yeah, I am still waiting :)

    ReplyDelete
  7. @Ujang9897 Mmg ramai. Tp nk mencari yg sesuai tuh ssh sikit. HAHA. Handsome sangat! ;p

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: