HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, March 18, 2011

"RANDOM GIVEAWAY PART 2 by Nisa Menaip"

Nak join ?? Klik header di atas ni ye :)

Assalamualaikum dan selamat petang. Okay, tak nak cerita panjang, just nak bagi tahu yang atul join Giveaway oleh Kak Nisa. Da 2 kali Kak Nisa buat Giveaway dan dua dua atul join. Tak kisah menang ke tak, atul nak join jugak. Harap harap Giveaway kali ni atul menang lah ye. :)

Wahai Kak Nisa yang baik hati,
Atul kat sini nak join sekali lagi,
Kalau ada rezeki, atul nak menang lah sekali,
Supaya atul dapat pakai Pashmina yang Kak Nisa bagi.

Okay tak pantun tuu ?? Hehe. Main hentam je. Kepada blogger yang nak join tuu, cepat lah join. Cepat cepat, Giveaway terhangat dari Kak Nisa. Hehe.

Thanks ^_^

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: