HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, January 21, 2011

"Aku Hangat, Nak Join Bloglist Jejaka Terhangat"



Assalamualaikum semua.
Salam jumaat yang penuh keberkatan.
Diharapkan semuanya berada dalam keadaan sihat.

Hari ni atul nak join segmen lagi.
Memandangkan hari ni cuti, so, nak update blog banyak banyak.
Tadi da buat kerja sikit. Malam ni sambung pulak.
Sekarang ni nak online dulu.

Okay, kali ni segmen dari Jejaka Terhangat.
Kalau nak join, klik je gambar kat atas ni ye :)

Semua syarat syarat telah atu laksanakan.
Cuma atul kena nyatakan 2 special point pasal blog atul dan 2 point yang best pasal blog Jejaka Terhangat.

Blog atul ;

1. Blog yang simple sangat. Blog yang menarik. Sekali datang blog atul, mesti nak datang lagi.
2. Blog ni akan di update tiap tiap hari walaupun tuan blog ni busy.

Blog Jejaka Terhangat ;

1. Blog yang hangat, best dan info info yang menarik.
2. Simple dan terbaik! :)

Tag 2 orang bloggers ;

Miera
Natasya

Okay, siap.
Harap Jejaka Terhangat sudi lah nak letak blog atul ni dalam bloglist Jejaka Terhangat.
Terima kasih :)

6 comments:

  1. wahhh..best..dari sini kita tau cik rabiatul punya blog pon bleh tahan..update tiap hari walaupn bz. bagus2. hehe..

    JT dah letakkan dlm bloglist..n dah follow blog ni skali..=)

    ReplyDelete
  2. Salam atul ('',) samat berkenalan ye...ai dah folo blog yu ni, ai tergoda ngan template yam yu gunakan...tenang je rasa...cantek kaler pepel ni...sesuai...harmoni pun ye jugak...so, marilah sama² kite jadi geng bloglist bro JT yam hangat tu...koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "~ AkTiviTi MaLaM Thaipusam ~"
    2. New Entry " Aku Hangat, Nak Join Bloglist Jejaka Terhangat"

    ReplyDelete
  3. @BRO_MONDAY Thanks for the compliment. Biasa je blog atul ni. TQ :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: