HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, January 9, 2011

Facebook Oh Facebook ~

Salam semua. Selamat petang.
Hari ni atul ada kelas dari pukul 8 pagi tadi.
Then break pukul 10-12, ada kelas pukul 12-2.
Macam biasa, balik bilik, terus online.
Release tension sebentar. Hehe.

Well, hari ni online je, cerita panas yang sedang hangat diperkatakan adalah tentang isu Facebook yang bakal ditutup pada 15 March 2011 ni.
Mula mula macam tak percaya. Then bukak blog suratan kebetolan untuk baca maklumat lebih lanjut.
Tak percaya lagi ni, then bukak weeklyworldnews untuk mengetahui berita sebenarnya.
Okay, sekarang da percaya.

Facebook akan ditutup ??
Well, ada kebaikan dan keburukannya.
Bagi atul, mesti lah lepas ni atul akan rindu kat facebook.
Sebab ni je cara nak contact kawan kawan lama.
Kalau time cuti, facebook ni lah cara paling senang nak contact dengan kawan kawan.
Walaupun ada phone untuk contact, tapi mostly pilih facebook untuk contact antara 1 sama lain.

Memang lah banyak keburukan yang kita semua tahu.
Antaranya adalah membuang masa 24 jam online facebook.
Yang ni atul akui lah sebab cuti atul memang akan online 24 jam.
Lepas ni, tak ada da lah nak online 24 jam.

Maybe owner facebook ni da fikir masak masak kot.
Terpulang lah pada dia.
Terima atau tak, hakikatnya kita harus terima.
Ada lagikan cara lain untuk contact dengan kawan kawan.
Myspace, Twitter, Blog, Friendster dan sebagainya.
Walaupun berbeza dengan facebook, tapi boleh je kalau nak contact dengan yang lain.

Itu je lah pendapat atul.
Korang pulak macam mana ??
Okay lah. Nanti kita jumpa lagi ye.

*Jangan blog ditutup sudah. Merana lah hidup ni. HAHA.

6 comments:

  1. yeke?tapi ade gak org kate tu berita palsu..tahla, betul ke tak, kite ggulah mac nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. akak! kalau blog ditutup apa perasaan akak? jeng jeng jeng~~~

    ReplyDelete
  3. @MiSx MieRa Tersangat lah sedih. Lps ni tak bole tahu pasal Mr A da :(

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: