HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, January 3, 2011

Tak Sihat !!

Assalamualaikum semua.
Apa khabar ?? Harap semuanya sihat.
Da makan ?? Jangan lupa makan ye.
Jaga diri :)

Atul tak berapa sihat. Badan ni panas je.
Sakit tekak. Tak tahu lah kenapa.
Kelas tak start lagi hari ni.

Bangun je pagi tadi, siap siap, keluar dengan roomate.
Mula mula pergi print examination result, course registration.
Yelah, nak kena hantar kat bahagian Hal Ehwal Akademik.
Semuanya nak kena siap dalam 3 hari.

Then, pergi Machang.
Apa lagi, beli barang lah.
Macam macam yang dibeli dan kebanyakkannya adalah makanan.
Beli stok makanan untuk sebulan ! HEHE.

Lama jugak lah keluar tadi. Da lah dengan tak makan.
Memang lapar yang teramat sangat lah.
Balik tuu, terus pergi makan. Then, angkat barang kat stor.

Da siap kemas semua, apa lagi, tidur lah.
Ngantuk sangat. Walaupun semalam tidur awal, tapi still mengantuk.
Biasalah tuu kan.

Atul sakit tekak ni sejak semalam.
Hana cakap mungkin sebab panas sangat kot.
Betul jugak tuu. Suara pon da bertukar jadi macam suara lelaki.
Demam ni baru je. Bangun tidur tadi, rasa tak larat sangat.
Lepas solat, makan ubat.
Seboleh bolehnya atul tak nak demam.

Doa doakan lah atul cepat sembuh ye.
Supaya atul dapat teruskan pembelajaran atul untuk semester 4 ni dengan lancarnya.
Sorry sangat kalau atul tak update blog.
Faham faham je lah.

Kepada yang setia singgah blog atul tuu, terima kasih atas sokongan anda.
Singgah lah lagi ye. Kalau atul online pon, hari jumaat dengan sabtu.
Sebab hari tuu adalah hujung minggu buat warga Kelantan.
Tapi kalau ada aktiviti, tak dapat online jugak.

Kesimpulannya, atul akan tetap update blog.
Tapi tak sekerap masa cuti lepas.
Tak apa kan ??

Hehe. Okay lah.
Nanti jumpa lagi ye.
Doakan atul cepat sembuh dan korang pon jaga diri tuu.
Nanti demam pulak.

Terima Kasih :)

4 comments:

  1. jaga kesihatan k..t melarat lak demam

    ReplyDelete
  2. janji update..hehe...on9 sggh blog usang gua ek..peace

    ReplyDelete
  3. @Ujang9897 Update tetap update. Hehe. Okay awk :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: