HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, January 24, 2011

Nak Mintak Tolong, Boleh Tak ??

Ada tak mana mana blogger yang baik hati ??
Sebenarnya atul nak mintak tolong dari blogger blogger yang baik hati ni.
Nak mintak tolong review blog atul ni.
Buat 1 entri pasal review blog This Is Me.

Cerita je lah apa apa pasal blog atul ni.
Kekurangan ke, kelebihan ke.
Ada yang kena baiki ke atau apa apa je lah.
Berdasarkan pandangan blogger blogger semua tentang blog atul ni.
Kalau ada yang baik hati nak buat, terima kasih banyak banyak.

Kalau da siap, tinggalkan link entri tuu kat komen entri ni.
Tiada hadiah istimewa. Hadiahnya cuma atul akan promote blog blogger blogger yang baik hati nak buat review pasal blog atul ni.
Promote blog selama 24 jam.
Okay tak ??

Harap harap ada lah sudi nak buat review pasal blog atul ni ye.
Terima kasih.
Kerjasama anda sangat lah dihargai.
Tarikh tutup 26 Januari 2011. :)

2 comments:

  1. hye..
    saye nk tolong buat tp ade mslah sbb sy x reti cmne nk amik gmbr ur blog ni..
    hehehhe

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: