HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, January 2, 2011

"Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway"


Salam semua. Selamat tengah hari :)
Da lunch ke belum ??
Alhamdulillah, atul baru lepas lunch.

Hari ni atul nak join GA dari Izamir Ridzwan.
Sebab da lama tak join apa apa GA kan, so, ni GA pertama yg atul join untuk tahun ni.
Kepada yang nak join, klik je gambar kat atas tuu ye. :)

Thanks pada Izamir Ridzwan sebab anjurkan GA ni.
Kalau atul bertuah, dapat lah atul pendrive tuu.
Harap harap, dapat lah ye.
Thanks and good luck :)

Atul nak tag ;

Miera
Natasya
Nanakimie
Zatie

Terima Kasih :)

6 comments:

  1. jab agi miera join. skrung miera nak pegi kemas barang skolah jab. huhuhu. dah boleh online pun akak. happy mcm moyet miera skrung.. :)

    ReplyDelete
  2. Miera ; Okay syg :) Yup, da bole online. Teruja sgt. HAHA.

    ReplyDelete
  3. thanks dear tag:)wah..header baru:)

    ReplyDelete
  4. @nanakimieWelcome, nana. Hehe. Tahun baru, header baru :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: