HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, January 25, 2011

Terima Je Lah Kenyataan~

Assalamualaikum semua.
Sihat tak ?? Harap semuanya sihat.
Atul macam biasa je.
Alhamdulillah sihat.

Tajuk hari ni, Terima Je Lah Kenyataan.
So, atul kena lah terima kenyataan yang blog atul ni memang tak famous.
Tak ramai yang kunjung ke blog atul ni.
Sedih jugak lah. Tengok blog orang lain, ramai je yang datang.

Yang pasal review blog semalam, tak ada siapa pun yang nak tolong review blog atul ni.
Tak apa lah. Terima je lah kenyataan atul.
Blog kau ni blog biasa biasa je. Tak ada peminat pun.
Follower memang ramai, tapi ??
Bukan nak salahkan follower ya.

Rasa malas je nak blogging.
Lagipun memang da tak ada semangat nak blogging sejak akhir akhir ni.
Tiada sesiapa pun yang support.
Atul, terima je lah kenyataan ya ??

Okay lah. Jumpa lagi.
Assalamualaikum ^_^

14 comments:

  1. check my blog dear.. salam kenal.. review ttg awak.. heheheehe i kat ofis.. just BW kat all my followers blog.. takecare and chill k :)
    love

    ReplyDelete
  2. @Hannan Al-Qudsey Awk awk, thanks ya. Thanks sbb bg support. Blog awk pun cantik lah. Simple. Keep on blogging. :)

    ReplyDelete
  3. Alala atul, its normal la kan, mybe org bz ke, ape2 ke, haa, tamao sedey2, chill je, slowly, femes la naty atul :)

    ReplyDelete
  4. Hari ni gaji..
    org x smpat nk nulis..
    smua pakat serbu mesin ATM..hihi

    apapn.. blog ni lawa.
    Sy suka backgroud.. ala2 batik jawa.
    hehe

    ReplyDelete
  5. majok ke..??
    bz lah..xsempat nk review..ade mase sy review k..heee..smile~~:))

    ReplyDelete
  6. ala.. tak nak cakap cam tu syggg :)

    belog yuyu pun tak femes amess lemes temess (start nak merepek)..

    ReplyDelete
  7. so sweet ;) akak pun tk ramai follower..akak follow kamu ye ;)

    ReplyDelete
  8. nape ni atul....jgn camtu qaseh ade..chaiyok2..jgn lemah smgt ye syg

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: