HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, January 8, 2011

Cerita Pasal Nuffnang ~

Assalamualaikum, selamat tengah hari.
Apa khabar ?? Harap semuanya sihat.
Alhamdulillah atul da beransur sembuh.

Sekarang ni blogger banyak bercakap pasal Mr. Nuffnang ni.
Sebenarnya atul tak ada nak cerita banyak pasal Nuffnang ni.
Atul pun baru lagi kan. Banyak tips yang atul da ikut dari blogger lain.
Alhamdulillah, earning semakin bertambah.
Buffered Earning (BE) pun da ada. Alhamdulillah.

Thanks juga pada blogger yang bagi tips ni.
Tanpa bantuan korang, atul pun tak tahu lagi pasal iklan Nuffnang ni.
Yang terbaru, atul ikut tips kat blog blogger Shaofie.
Kalau nak tahu apa tips nya, sila lah ke SINI dan SINI.
Thanks, Shaofie sebab sudi kongsi tips pasal nak naikkan earning kat Nuffnang ni.

Harap lepas ni meningkat lagi lah earning atul. Hehe.
Korang pun, rajin rajin lah singgah blog atul ye.
Atul akan cuba sedaya upaya untuk update blog atul ni.

Antara tips yang atul ikut dari blogger lain pasal Nuffnang ni ;

1. Kena rajin update survey kat Blog Manager.
2. Kena pasang iklan kat 3 tempat yang disuruh, Skyscraper, Leaderboard and Large Rec.
3. Kena rajin update blog ni.
4. Kalau boleh, kat blog kita ni ada Linkwithin.
5. Create poll.
6. Kena ada ruangan About Me.

Ini lah antara tips yang atul belajar dari blogger lain.
Korang pon, rajin rajin lah cari tips ni ye. :)
Semoga berjaya. ^_^
Thanks pada Mr. Nuffnang.

2 comments:

  1. wahh tips nuffnang!suke suke..hehe

    yg no. 4,5,6 tu tak penah dengar lagi.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: