HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, January 6, 2011

"Blog Aku, Bukan Privasi Lagi"


Okay, kali ni nak join segmen dari Shaofie pulak.
Macam biasa, siapa yang nak join, klik je gambar kat atas ni.

Mengikut syaratnya, atul kena describe blog atul ni.
Seperti yang sedia maklum, blog atul ni blog yang simple.
Tengok je lah blog ni, simple sangat sebab atul suka simple.
Tak adalah serabut otak. Entri dalam blog ni banyak tentang atul, atul join contest dan sebagainya.
Semua kena ingat blog This Is Me ni adalah blog yang paling simple. :)

Kena tag 3 orang kawan atul.
Dan mereka yang bertuah ialah ;

Miera
Natasya
Nanakimie

Okay, done.
Thanks all ^_^

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: