HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, January 31, 2011

Gathering SB Di Time Square~

Senarai blogger yang datang :)

Senarai Blogger yang datang :)

Senarai Blogger yang datang semalam :)

Mereka sangat baik :)
*Cik Bulat , Naim , Nazirul Hazwan .

Geng main bowling semalam :)


Suka sangat gambar ni :)

Jejaka jejaka idaman Malaya.

Semua yang hadir semalam :)

Sahabat Blogger the best!


Impian menjadi kenyataan semalam apabila atul dapat berjumpa dengan Sahabat Blogger di Time Square.
Yelah, selama ni asyik chat dekat Facebook dan blog je.
Tapi semalam kami dapat jumpa face to face. Sangat teruja!

Semalam takut sangat nak pergi.
Sampai dalam pukul 11 pagi, then tengok semua orang, semuanya atul tak kenal.
Tak lama tuu, ada lah blogger yang tegur atul.
Dari situ lah mulanya perkenalan kami di alam nyata. Hehe.

Atul dapat ramai kawan kawan baru.
Enjoy sangat sangat.
Gathering semalam akan menjadi kenangan terindah dalam hidup atul.
Thanks pada semua.

Thanks pada Nazirul Hazwan sebab tegur atul. Sori ek, atul agak malu sikit.
Kepada The Garang, ingat jugak kat atul ye.
Kepada abg senior, Syafiq Rosli, sori tak tegur semalam. Sori sangat sangat.
Pada hal atul nak sangat tegur abg senior semalam.
Tak apa lah. Lain kali ye.

Kepada Cik Bulat, Cik Bulat memang baik.
Happy je dengan Cik Bulat.
Kepada geng bowling atul, Faziera, Aina, Pika, Nurul Lalala, korang memang best.
Dan tak lupa kepada semua yang terlibat.
Lain kali buat gathering lagi ye. :)

Thanks pada admin SB, Broframestone, The Garang, Atiq Salleh dan admin yang lain.
Tahniah pada anda semua.
Kitaorang enjoy sangat sangat. :)


p/s ; Handsomenya awak <3

Picture credit to ; Cik Bulat, Keyrol dan Sahabat Blogger

25 comments:

  1. hey!! hope kita jadi sahabat smpi bebila ye.. sape si hensem tu ???
    hihihihii

    ReplyDelete
  2. bestnya.. hehe.. encik mamat kalo join.. takde orang kenal kot.. haha... malunyeee

    ReplyDelete
  3. @ainakhani Yup, kwn smpai bila bila :) Siapa tuu ek ?? Biar lah rahsia. Hehe.

    ReplyDelete
  4. wahh seronoknyer masing2 hihihi

    ReplyDelete
  5. wahh bestnyer,,klu LM gi sure org x kenal gak..huhu

    ReplyDelete
  6. knp sy ta ad ?? ;p hee . gurau je . awk , tag awk laa . t usha okies ?? http://cikungu.blogspot.com/2011/01/its-all-about-my-25-random.html

    ReplyDelete
  7. wow!bestnye atul..
    dpt jmpe rkn2 blogger..
    jeles! :)

    ReplyDelete
  8. yes..pic gua ade..hehe..terselit

    ReplyDelete
  9. den mmg baik kan??hehe;p ade org tu pemalu, siap jadi merah muke bile beborak,haha;p

    ReplyDelete
  10. lagi satu, time kasih sbb ckp den hemsom kat bawah tu.hahaha (dan2 jer:P)

    ReplyDelete
  11. @nazirulhazwan~ Mesti lah malu. 1st time jumpa. Tggu lah klo jumpa lg nti. Hehe. Muka den mmg merah lah. :p

    ReplyDelete
  12. @nazirulhazwan~ Mesti lah malu. 1st time jumpa. Tggu lah klo jumpa lg nti. Hehe. Muka den mmg merah lah. :p

    ReplyDelete
  13. hahaha..besh kan gath tuh..wlupun SkY xsmpt men boling..sbb dtg lmbt..hahaha.=_=...Hepi to know u all..:-)

    KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: