HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, January 4, 2011

Hari Pertama ~

Comel tak ?? Ni lah anak buah kesayangan atul.
Nur Ainin Syafiya yang kini sudah berusia 4 tahun.
Ni gambar sebelum dia pergi tadika.
Ayong cakap excited sangat sampai semua dia nak buat sendiri.
Pakai tudung sendiri, semuanya buat sendiri lah.
Comel lah fifi. Macam mak ngah dia.
Perasan lah pulak. :)

Ni gambar masa fifi kat dalam kelas.
Waktu ni tengah khusyuk lagi.
Yelah, mummy dia ada kat belakang tuu.
Fifi, jangan buat hal ye. Belajar rajin rajin :)

Ayong cakap waktu ni pon okay lagi.
Semalam chat dengan ayong, dia cakap fifi menangis sampai tidur kat pangkuan cikgu.
HAHA. Kelakar lah pulak aku dengar.
Apa lah fifi ni.
Tak apa lah. Budak budak lagi.
Nanti lama lama, okay lah kot.

Waktu ni dia da tercari cari mummy dia.
Da boring lah kot. Hehe.
Ayong ada lagi kat belakang tuu.

Tadi call mama. Mama cakap ayong ada kat dalam kelas fifi.
Duduk kat sebelah fifi.
Macam ayong masa tadika dulu lah.
Dulu opah yang temankan. Opah tak kerja, tak apa lah.
Ni esok ayong da kerja, siapa lah yang temankan dia.

Harap harap semuanya okay.
Mula mula je kot. Tak biasa lagi.
Fifi jangan nakal nakal ye.
Belajar rajin rajin. Nanti mak ngah balik ye.
Rindu kat fifi dengan haikal.
Walaupun korang nakal, mak ngah tetap sayang!

Credit to ; Ira Rahim

4 comments:

  1. alololo comeinyer anak buah atul pakai tudung g skooll mesti die teruja g skooll kan hehehe

    ragam budak tecik kalau first day pegi skooll pun chomel kan hehehe

    ReplyDelete
  2. @MAPPIAU Hehe. Comel ikot mak ngah dia lah. Teruja nk pergi, sampai sana, urm, faham faham je lah. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: