HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, January 27, 2011

Doakan Saya!

Assalamualaikum semua. Selamat petang.
Korang tengah buat apa tuu ??
Sihat tak ?? Harap semuanya sihat.
Alhamdulillah, atul sihat sihat je.

Hari ni atul akan balik ke rumah.
Tak sabar sangat sangat. Adalah nak dekat 1 bulan tak bali rumah.
Rindu kat mama, abah, ain, ayong, fifi dan haikal.
Fifi, haikal, mak ngah nak balik da ni.
Tunggu ye. :)

Atul akan bertolak dari Machang ni pukul 10 malam.
Naik bas Sani Ekspress dengan roomate atul, Hana dan Zumie.
Maybe dalam pukul 5 pagi akan sampai di Hentian Putra.
Macam biasa lah. Kat sana nanti abah akan ambil atul.

Cuti memang lah cuti.
Tapi yang tak bestnya, kerja banyak sangat sangat.
Tapi tak kisah lah.
At least, cuti ni adalah kerja nak buatkan.
Nak prepare untuk presentation BEL lg.
Tak sabar rasanya nak buat presentation.
Hehe. Tak sabar lah sangat.

Doakan lah atul selamat sampai ke destinasi yang ingin dituju.
Selamat tinggal Machang.
I will be back on 5 February 2011.

Okay lah. Nanti atul update lagi.
Thanks all :)


p/s ; Doakan atul dapat siapkan semua kerja dalam masa 1 minggu ni. :)

7 comments:

  1. i`m so jeles u..
    nape sume orang balik awl nie..ish3..
    pape pon semoga slmt smpi la yer..
    hai terpkse menunggu ri sabtu untk pulng ke rumah ku pula..
    =p

    happy holiday 4 u!

    ReplyDelete
  2. i`m so jeles u..
    nape sume orang balik awl nie..ish3..
    pape pon semoga slmt smpi la yer..
    hai terpkse menunggu ri sabtu untk pulng ke rumah ku pula..
    =p

    happy holiday 4 u!

    ReplyDelete
  3. semoge selamat sampai. ha'ah la kan. dah lame x balik umah rasenye.

    ReplyDelete
  4. @syikinsafiq Nanti awk pun dpt blek jgk. Sabar ye. Happy holiday untuk awk jgk :)

    ReplyDelete
  5. @ShafiqIzwan Alhamdulillah, da selamat sampai. Yup, da lama tak blek rumah ni.

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: