HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'


Salam semua. Jumpa lagi pada hari ni.
Okay, entri kali ni, atul nak join segmen dari abg ben ashaari.
Harap sempat lagi lah. Kalau nak join, klik je gambar kat atas ni.
Jom tengok soalan yang ditanya ;

  1. Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?
~Atul sekarang ni belajar di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Machang, Kelantan. Ambil jurusan Diploma Perakaunan dan sekarang berada di tahun ke 2, semester ke 4.

2. Asal mana ? Umur ?
~Atul berasal dari Ampang, Selangor. Berumur 20 tahun.

3. Kenapa amik jurusan itu ?
~Sebab jurusan Perakaunan ni atul minat sangat sejak dari sekolah lagi. Atul minat dengan duit. Hehe.

4. Cita cita .. peewwittt ..
~Kalau ada rezeki, atul mestilah nak jadi Professional Accountan. Kalau tak atul nak jadi Pensyarah atau bukak business sendiri. :)

Okay, siap.
Selamat berkenalan dan terima kasih :)

52 comments:

  1. lagi blogger account..
    hehehehehe..
    salam perkenalan..
    ^.^

    ReplyDelete
  2. salam kenal ye :)

    http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

    ReplyDelete
  3. alalala~ comelnye blog :) semoga berjaya jadi professional acc :)

    ReplyDelete
  4. salam, tahniah, kerana blog anda yg besh ni memdapat publisiti dr En Ben!!!

    http://mazha-2010.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam kenalan..

    jom melawat blog Shy..baru join jugak Blogger Gegarkan 'U' ni..hehe

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan!!

    all da best in study yer ^^

    ReplyDelete
  7. all da best ya atul..

    suke duit ye? heeee

    ReplyDelete
  8. smoga cita2 anda tercapai! hee~
    time dip dulu pun sy amek DIA, tp x minat pun...

    ReplyDelete
  9. Hai awak . Salam perkenalan ! :D

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..terjah!!!yehaaaa...

    ReplyDelete
  11. salam kenal......gud luck!!

    ReplyDelete
  12. salam kenalan...

    cita cita kita sma la..
    jurusan pun sama..
    tapi sy asal kelantan tapi belajar kat sini..
    mecam terbalik lak kita dua.. hehehe...

    apa apa pun.. god luck yaa...

    ReplyDelete
  13. salam kenal dari norfa..,. kita dah gegar kan U ke??heheh

    http://since-8-july.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam~ semoga berjaya mencapai cita2~

    ReplyDelete
  15. salam

    lagi memeriahkan BA segmen :D

    ReplyDelete
  16. salam alaik. trimasih sbb sudi ziarah blog.

    ReplyDelete
  17. @Fara Salam perkenalan juga. Eh, yeke ?? Hehe. TQ :)

    ReplyDelete
  18. dtg golek golek

    slm kenal kenal ^^
    hehehe nice blow nway!

    ReplyDelete
  19. Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

    ReplyDelete
  20. akaun?suka jugak dngan akaun..hehe..
    sebab dapat pegang duet..wah,kayo,kayo

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: