HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, January 26, 2011

Keep On Blogging, Dear!

Assalamualaikum semua.
Korang semua sihat tak ??
Kalau sihat, alhamdulillah.
Pada yang tak sihat tuu, jangan lupa makan ubat ye.
Jaga diri baik baik. :)

Entri semalam yang atul tulis, ramai yang tak suka.
Termasuk lah kakak atul, Puan Sharirawati.
Kakak atul pun pembaca setia blog atul ni. Hehe. Betul tak ayong ??
Tadi akak atul hantar mesej kat atul.
Dia cakap kenapa tulis macam tuu. Jangan lah jadi blogger yang putus asa.

Ayong, thanks sebab bagi nasihat dan semangat kat angah.
Angah akan teruskan blogging ni dan tak kisah lah famous ke tak.
Bukannya penting pun famous tuu.
Angah blogging ni sebab minat angah dan bukan sebab nak jadi famous.

So, angah takkan tulis benda yang bukan bukan da.
Angah akan teruskan blogging ni dengan penuh semangat.
Blogging is my life!
Go, atul. Go, atul.
Haha. Da melalut yang bukan bukan lah pulak.

Kepada rakan rakan blogger yang turut bagi semangat kat atul, thanks, ya!
Sayang kam0ooo!!

Okay lah. Itu saja untuk entri kali ni.
Tunggu entri yang seterusnya. :)

4 comments:

  1. samerlaa,i pun mek accounting,kdg2 tmbul gak perasaan,mmg lec account sme cm ni ker??ermmm@_@

    ReplyDelete
  2. tau xpe dear..jgn cepat putus asa even blog kte xpopular ...qaseh pun camtu jugak..tp kalau nk ikut org smpai bile kan..so buat ape yg trmampu keyh dear

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: