HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA ~


Assalamualaikum. Hai hai.
Jumpa lagi. Kali ni dalam segmen yang dianjurkan oleh abg ben ashaari.
Kepada yang nak join, klik je gambar kat atas ni. :)

Dalam segmen kali ni, atul diminta untuk memberikan kata kata aluan kepada rakan blogger yang akan melawat blog atul ni. Ucapan tidak kurang dari 100 patah perkataan. Mari kita mulakan. Hehe.

Salam semua. Selamat datang ke blog This Is Me yang dimilki 100 % oleh Cik Rabiatul Adawiyah Bt Abd Rahim. Terima kasih atas lawatan anda ke blog ini. Blog ni bole dikategorikan sebagai blog pelbagai. Blog ni dahulunya mengisahkan tentang kisah peribadi pemilik blog ni. Tapi kini blog ni telah menjadi blog pelbagai di mana macam macam anda boleh lihat. Ada entri tentang join kontest, segmen dan sebagainya. Masih lagi ada cerita tentang pemilik blog ni sebab kalau pemilik blog ni tension, blog ni lah menjadi tempat untuk melepaskan tensionnya. Blog ni simple je sebab pemiliknya sukakan perkara yang simple. Apa sahaja tentang dirinya adalah simple termasuk blognya. Harap kepada yang datang tidak jemu untuk datang lagi. Teruskan bagi sokongan pada blogger tak terkenal macam saya ni. Sekali lagi Selamat Datang dan Terima Kasih saya ucapkan atas lawatan anda tersebut. Sudi sudi lah untuk lawat blog saya lagi. Sokongan anda sangat dihargai. Terima Kasih. :)

Okay, siap.
Terima Kasih ^_^

6 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: