HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, January 7, 2011

Sis LM ~


Salam semua. Apa khabar ??
Sihat tak ?? Atul dah sihat lah jugak.
Cuma batuk dan selesema je yang teruk lagi.
Harap harap cepat lah sembuh.

Korang mesti kenal header kat atas ni kan ??
Header ni milik blogger yang dikenali sebagai sis LM.
Atul kenal dengan sis LM ni melalui segmen yang dianjurkan oleh abg ben ashaari.
Ada lah nak dekat 3 bulan jugak kenal dengan sis LM ni.

LM ni tinggal di Doha, Qatar. Jauh tuu.
Mesti best kan dapat duduk kat sana.
LM ni da kahwin. Tapi macam belum kahwin je.
Nampak muda sangat.
LM ni minat warna pink dan dia suka makan makanan yang pedas dan panas.
Kalau nak tahu lebih lanjut, sila lah ke blog LM.

Blog LM ni cantik dan simple.
Atul suka tengok. Kira kalau online, blog LM ni salah satu blog yang menjadi kewajipan atul untuk singgah lah.
Entri kat blog LM pon menarik sangat.
Kalau nak tahu apa yang menarik, pergi lah ke blog LM.
Anda pasti tertarik dan nak datang lagi.

Kepada LM, terima kasih sebab sudi jadi sahabat blogger atul.
Harap sangat 1 hari nanti dapat jumpa LM.
Teruskan blogging dan terus lah support atul ye.
Sayang LM. :)

6 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: