HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, January 22, 2011

Yang Mana 1 Pilihan Anda ??


Assalamualaikum semua.
Selamat petang.
Sorry, baru je update.
Tadi atul tengok cerita Ustaz Amirul kat TV3.
Tengok melalui internet.
Best sangat cerita tuu. :)

Tengok tajuk kat atas tuu.
Yang mana 1 pilihan anda ??
Tengok pulak gambar kat atas ni.
Ada kaitan sebenarnya antara tajuk dan gambar.

Ada 3 gambar atul di mana atul memakai jenis tudung yang berbeza.
Gambar 1 adalah gambar atul pakai shawl.
Baru je pakai shawl jenis macam tuu.
Tengok orang lain pakai, atul pun teringin jugak nak pakai.
Orang kata kita kena update dengan trend terbaru ni.

Gambar ke 2 adalah gambar atul pakai tudung jenis tudung Ariani, kalau tak silap.
Yang tuu atul da pakai sejak tahun lepas.
Selesa sangat atul pakai.
Sesuai jugak dengan muka atul ni.

Gambar ke 3 adalah gambar atul pakai tudung biasa je.
Ni dari dulu lagi atul pakai.
Sebelum tak tahu pakai shawl, pakai tudung biasa je.
Yang ni pun okay je atul pakai.
Selesa jugak. Tapi sekarang ni lagi selesa pakai shawl.

Atul ni tak tahu jenis tudung mana yang sesuai dengan atul.
So, nak minta pendapat korang semua lah.
Antara 3 gambar kat atas tuu, jenis tudung mana yang sesuai dengan atul ??
Bagi pandangan korang lah. Tak kisah yang mana sebab atul nak minta pendapat korang je.
Tolong ye. :)


p/s ; Tak tahu yang mana 1 sesuai dengan diri ni. :(
Sorry, gambar tak cantik sebab tuan dia memang tak cantik!

14 comments:

  1. actually atul pakai smua jenis tudung pom cantik la..
    btl ziela ckp nie..
    btw,congrate coz berusaha tok try benda yg baru..i like it...
    kalu kite blm cuba kite blm tau kn..
    so,smua pic 2 very nice k..

    ReplyDelete
  2. no 4 !! miera pasti !! hahahaha. :D

    ReplyDelete
  3. hehhe...btul3..sume nyer cantik...
    tp sy g shuke no 2 n 3...
    cz nmpk manis2 gitu..hehe...
    no 1 pOn mnis jugk..^^
    nice try...
    sy gk yg still xbrani nak pki shawl lagi...
    cz muke i tembam seh..hehee

    ReplyDelete
  4. @Rabiatul Adawiyah Abd Rahim miera still lagi dlm percubaan nak pakai tudung yang no 2 tuh. Ariani kann? Yang no 1 tuh tak pasti lagi. Yang no 3 tuh dah bertahun2 miera pakai.. huhuhu. No 2 dgn 3 sweet dgn akak !! Pasti !! No 4 tak de ek.. hahahahaha.. :D

    ReplyDelete
  5. @syikinsafiq Thanks awk. Awk cuba lah. Muka sy pun bulat. Try je. :)

    ReplyDelete
  6. @MiSx MieRa Cuba je lah miera. Best taw tukar tukar fesyen ni. Asalkan tak bertentangan dgn Islam cara pemakaiannya. :)

    ReplyDelete
  7. atul comei pakai tudung ariani.. yang first nmpak chubby geram tgk pipi atul.. hehe..nak jugak pipi cenggitu haha

    ReplyDelete
  8. @Qaseh dalia adelia Hehe. Yeke ?? Atul memang chubby pun. Ngee ~ Qaseh mkn byk byk, dpt lah pipi mcm atul. Haha.

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: