HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG


Assalamualaikum semua.
Akhirnya, abg ben ashaari buka semula segmen bloglist nya.
Dapat jugak atul masuk. :)


1. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..

~Selalunya setiap hari atul akan update 2 atau 3 kali sehari. Itu kalau busy. Kalau tak busy, 4 dan ke atas. Jumlah entri termasuk entri ni adalah sebanyak 396 entri.

2. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..


~Nak mempromosikan blog atul ni sebab kalau tengok dekat page view, ramai yang datang dari blog abg ben ashaari. Lagi 1 supaya abg ben dapat tahu perkembangan blog atul setiap hari.

3. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?


~Atul akan mempertingkatkan penulisan di blog atul ni dengan menghidangkan pembaca dengan cerita cerita yang menarik. Atul akan membantu mempromosikan blog blogger lain macam yang abg ben buat pada blogger blogger yang baru.

Itu sahaja. Thanks abg ben :)

10 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: