HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, January 16, 2011

Modul 4 Berakhir ~

Assalamualaikum semua.
Selamat petang. Alhamdulillah, dapat jugak update blog.
Harap anda semua sihat.
Atul ?? Alhamdulillah sihat. :)

Semalam tak sempat update blog.
Pagi semalam ada Modul untuk pelajar semester ke 4.
Kalau nak tahu, Modul ni semua student kena ikut untuk grad nanti.
Kalau 1 semester tak mengikuti Modul, tak boleh grad.
Alhamdulillah, setakat ni semua Modul atul da ikut.

Kena dengar ceramah selama 4 jam.
Ada 2 sesi. Sesi pertama bersama dengan Timbalan Pengarah Kampus Hal Ehwal Pelajar & Alumni, iaitu Tuan Haji Shukri Salleh.
Tuan Haji terangkan pasal Pembinaan Warga Setia selama 2 jam.
Macam biasa lah, kalau dengar ceramah, mesti boringkan.
Tengok ramai yang dengar lagu, bercakap.
Atul ?? Atul fokus ye. Betul, tak tipu.
Sempat lah catat apa apa maklumat penting.

Sesi kedua dengan Encik Meer Zhar Farouk, Koordinator Unit Latihan Pembangunan & Kepimpinan Pelajar (LPKP).
Best sangat ceramah yang disampaikan oleh Encik Farouk mengenai Falsafah MIM.
Kira tak boring lah. Gelak je, tengok video.
Memang best lah.
Ada video pasal anak anak yang tak mengenang pengorbanan ibu mereka.
Sedih sangat tapi aku berusaha untuk tak nangis.
Tak nak menangis da. Penat lah.
Aku tahu aku rindu kat family kat rumah, tapi tak nak menangis.
Tak lama lagi nak balik da kan.

Habis Modul 4 ni. Alhamdulillah.
Balik tuu pergi ke Machang. Beli tiket bas untuk pulang ke rumah pada 27/1/2011 ni.
Naik bas malam. Tak sabar sangat.
Then pergi makan KFC. Lama da tak makan.
Dapat jugak makan. Hehe.
Petang tuu semua kepenatan, balik terus tidur.
Semalam adalah hari yang agak memenatkan.

Itu sahaja cerita pasal semalam.
Cerita harini ?? Jap lagi ye.
Cerita yang sedih. Tungguuuu..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: