HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, January 23, 2011

Saya Rindu Awak Lah ~

Saya rindu awak lah. Betul, tak tipu.
Da nak dekat sebulan tak jumpa.
Rindu sangat sangat. :)

Detik perkenalan kami dalam tahun 2010.
Kami kenal kat Facebook je.
Melalui adik dia. Nama adik dia sama dengan nama aku.
Kebetulan je tuu.
Aku lah yang pergi add dia kat Facebook.

Masa tuu dia ada makwe.
Biarkan lah dia. Niat ni nak kawan je.
Da kawan dengan adik, apa salahnya nak kawan dengan abg.
Hehe :)

1 hari tuu, dia tegur kat facebook melalui chat.
'Weyh, online tak bagi tahu pun ye'.
Mamat ni asal lak hantar macam tuu kat aku.
Bengang betul lah. Aku pun jawab lah baik baik.
'Awak ni siapa ??'
Dia mintak maaf sebab dia ingat adik dia.
Dia tak perasan nama tuu. Ingatkan adik dia.
Yelah, nama sama.

Sejak dari tuu, kalau aku online, mesti dia online.
Lepas tuu sibuk tanya khabar aku, aku kat mana.
Malasnya aku nak layan mamat ni.
Benci sangat kat dia masa tuu. :)

Masa cuti semester lepas, dia mintak nombor phone kat aku.
Aku pun bagi lah dengan niat nak berkawan.
Tak salahkan ?? Nanti orang ingat aku nak menggatal pulak.
Masa tuu dia da tak ada makwe da.
Dia cakap da putus 3 bulan lepas. Ohh, okay.

Sejak dari tuu kami rapat dan sekarang sedang menyulam kasih.
Jiwang lah pulak. Hehe. Tak apa kan ??
Da nak masuk 2 bulan. Alhamdulillah.
Aku mengharapkan perhubungan antara aku dan dia berkekalan hingga ke akhir hayat.
Aku tak nak kecewa lagi. Sakit apabila dikecewakan.
Aku tahu dia sayang aku.
Aku pun sayang dia jugak.

Doakan kami bahagia hingga ke akhir hayat ye.
Saya rindu sangat sangat kat awak.
Love you so much.. :)


p/s ; Entri agak jiwang. Tak ada idea ni. Hehe. Jangan marah ^_^

15 comments:

  1. aiyoyo..oppss..da taw..hehe
    moga bhgia..jgn cedey2 lg taw..:)

    ReplyDelete
  2. hehe...sweet jew..
    doakan korang bhgia..
    sy pOn dah dekat sebulan xjumpe..al mklumlah..
    blaja jauh...
    bgus3...have a sweet memory k wif him..
    ^^

    ReplyDelete
  3. hope korg kekal dan bahagia selalu..

    ReplyDelete
  4. sweet la...hehehe..moge bahagia sampai akhir hayat

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: