HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, January 21, 2011

Ohh, Sahabat Blogger ~

Assalamualaikum semua.
Selamat petang. Jumpa lagi.
Korang tengah buat apa tuu ??
Atul macam biasa lah. Online je.
Bila lah nak study nya. :)

Nak cerita pasal group Sahabat Blogger di Facebook.
Penat betul melayan gelagat dan aksi rakan rakan blogger yang join group ni.
Tak sempat nak balas komen blogger ni, blogger lain da post benda lain.
Tak menang tangan layan gelagat mereka ni.

Atul telah dimasukkan ke group ni oleh Atiq Salleh.
Admin blog ni adalah Amal Espraza.
Ada lagi admin yang lain dan Amal Espraza ni yang utamanya, kalau tak silap lah.
Best sangat group ni.
Kepada blogger yang belum join group ni, sila klik kat link bawah ni untuk ke group Sahabat Blogger.

SAHABAT BLOGGER

Setakat yang atul tengok sekarang ni, members Sahabat Blogger adalah seramai 867 orang.
Mereka target untuk mencari members seramai 1000 orang sebelum hujung bulan ni.
Cepat cepat kepada blogger yang belum join, jom lah join.
Banyak manfaatnya. Boleh merapatkan hubungan antara blogger dan boleh juga promote blog anda di sana.

Kepada yang nak update blog tuu, korang pasti takkan boleh update blog setelah menjadi group Sahabat Blogger.
Ini kerana korang akan terleka dengan Sahabat Blogger ni dan terlupa untuk update blog.
Abg ben ashaari pun sampai nak berhenti blogging da.
HAHA. Kelakar lah blogger blogger ni.
Tahniah pada Sahabat Blogger.
Harap Sahabat Blogger akan terus maju.

Good Luck, Sahabat Blogger.
I love Sahabat Blogger!


p/s ; Check inbox kat email tadi. Bukan main banyak lagi. Penat gila nak delete. :)

10 comments:

  1. baru join,
    wahhh~gamat gitu~~~
    juling mata baca post sorang2..
    hahaha
    ;D

    ReplyDelete
  2. @h A n Y S Bagus bagus. Hehe. Tahu tak apa. Pening tgk gelagat semua blogger. :)

    ReplyDelete
  3. sahabat blogger... interested plk...hehe

    ReplyDelete
  4. atul2!!! dah lebey dr 1000 ahli dah....kejap je kn...smlm tgk br 600 lebey....hee~ bangga je rase!

    ReplyDelete
  5. @bunga_lily_pink Tuu lah. Kejap je. Tgk tgk esk da 2000 pulak. Hehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: