HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, January 8, 2011

Ayunar ; Hijab n Shawls ~


Korang mesti kenal logo kat atas ni kan ??
Salah satu website yang menjual hijab dan shawls.
Cantik sangat hijab dan shawls yang dijual.
Rambang mata lah kalau nak pilih. Harga pun berpatutan.
Semua mampu miliki lah hijab dan shawls yang dijual.

Atul tak pernah lagi order dekat blogshop ni.
Nak order, TAPI, seriously atul tak tahu cara cara untuk beli secara online ni.
Memang diaorang ada bagi tahu, tapi dari segi pembayaran dan sebagainya, atul tak tahu macam mana.
Teringin nak beli inner dengan shawls kat Blogshop Ayunar ni.
Cantik sangat. Nanti atul ingat nak mintak tolong lah dekat sesiapa yang da pernah beli secara online ni.
Nak mintak dia ajar macam mana cara caranya nak membeli secara online ni.

Apa lah atul ni. Tuu pun tak tahu.
HAHA. Biar lah. Tak lama lagi, tahu lah atul caranya.
Nanti asyik nak beli je secara online.

Blogshop Ayunar ni adalah sponsor kepada Contest Blog Terkemas anjuran Hana.
Beruntung lah siapa yang menang nanti. Dapat hadiah dari Ayunar.
Kalau atul dapat, tak tidur malam da atul. HEHE.

Kat Blogshop ni jugak macam macam ada.
Ada shawls, pashmina, accessories, ada tutorial nak pakai shawl.
Atul baru je tengok dan try pakai shawls sendiri.
Memang menarik lah. Kalau nak lawat Blogshop Ayunar ni, klik je gambar kat atas.
Kalau ada yang berkenan, order lah sekali ye.
Sesiapa yang nak belanja atul pun, boleh jugak. Hehe.

Kepada pemiliknya, Ayunnisa Rahman, semoga terus sukses.
Blogshop awak memang best ! :)

6 comments:

  1. saya pun macam awak gak dulu..hehe, tapi yg bahayenye pasal bisnes online ni takut kene tipu je..so hati2 la sblm beli..

    cara nk bayar besenye just bank in kan duit je kan? tak susah pun la awak.. :)

    ReplyDelete
  2. atul syg :)
    beli online ni senang sebenarnye..

    1) lepas kita dah pilih2 ape kita nak, isi for atau email order kita

    2) biasanya akan tunggu confirmation dr penjual, then dia akan gtau kita brape yang nak kne bayar..

    3) Untuk pembayaran tu, kalau atul ade buat service bank online, boleh transfer melalui online je cntoh mcm maybank2u n cimbcliks

    4) kalau takde, boleh guna cash deposit sama ade melalui kaunter atau mesin

    5) emelkan peniaga details pembayaran atul tadi n kasi gambo resit

    6) tunggu barang sampai dkt kita! :)

    ReplyDelete
  3. @Siti Safiyyah Hehe. Tapi yg blogshop ni takkan tipu punya. Atul kalau berkaitan dengan bank ni, tak mahir lg. Hehe. Nama je pelajar account.

    ReplyDelete
  4. @Ayun Ayunar Wahh, kak ayun komen lah. Hehe. Thanks, kak ayun. Nanti kalau ada yang berkenan, atul order kat kak ayun ye. Ikut cara kak ayun ajar tuu. Thanks :))

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: