HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 10, 2010

Alhamdulillah ~

Assalamualaikum.
Harap semuanya sihat.
Atul mcm biasa, sihat selalu.
Alhamdulillah.

Cuaca kat tempat anda semua mcm mane ??
Kat tmpt atul ni mendung je.
Skrg ni asyik hujan. Tp ape p0n, alhamdulillah.

Td lepas subuh, atul terus online.
Ingt nk tid0 blek. Tp mls lah.
Then online and bukak e-mail.
Nk tgk result final exam.

Dgn rasa tk0tnya, atul bukak jgk e-mail atul.
Nampak 1 e-mail dari UiTM.
Baca je e-mail tuu, terus je air mata ni mengalir.
Sedih atau gembira ??

Sedih sgt sbb tak dpt Dean List.
Sedih sbb 2 subjek atul dpt gred yg mengecewakan *tak nk bg tahu gred ape.
Sedih sbb da kecewakan diri sendiri, mama, abah and family.

Gembira sbb semua subjek lulus dgn jayanya.
Gembira sbb tak kena repeat mana mana subjek.
Gembira sbb dpt maintain kan result 3 p0inter.

Td atul menangis and terus bg tahu abah.
Abah mcm biasa. Okay lah tuu.
Tp angah rasa tak best sbb tak dpt bg abah result yg gempak.
Call mama *mama pergi h0spital. Bwk adik.
Mama p0n ckp benda yg sama mcm abah.

Thanks mama dan abah.
Mereka terima jgk result aku yg tak seberapa ni.
Angah akan buat yg terbaik lg.
Angah tak akan putus asa.

Thanks kpd kwn kwn yg bg supp0rt.
Thanks kpd ay0ng, mama, abah.
I l0ve u :)

Td masa menangis, fikir yg bkn bkn.
Rasa malas nk sambung belajar da.
Rasa nk berhenti je dari UiTM.
Tp fikirkan blek, aku bkn org senang.
Siapa lg nk tlg mama ngn abah kalau bkn aku.
Aku akan terus belajar.
Aku tak akan putus asa.

Kwn kwn, tlg bg sy sedikit semangat.
Sy lemah sgt skrg ni.


p/s ; Masih dlm keadaan sedih. :(

4 comments:

  1. atul..
    dont gve up..
    ziela pom rase mcm 2 gak tyme 1st tgk result..
    nsb kite same je..
    mybe n bkn rezeki kite lagi..
    stp yg berada di atas pasti ak jatuh gak..
    dan igt la stp yg nek dia atas pasti bermula dari bawah..
    so dont gve up dear..
    u hve family,lover n prenz dat alwayz supoort u..

    ReplyDelete
  2. Ziela ; Thanks, dear. Thanks f0r y0ur supp0rt. Yeah, I will d0 my best next semester :)

    ReplyDelete
  3. bkn senang nk senang kn..~
    usaha mahuu lebih meyh.. truskn usaha anda..
    keep it up gurl..

    ReplyDelete
  4. Zacky ; Yup, bkn snang nk snang. Atul akan terus berusaha. Thanks :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: