HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, December 2, 2010

CONTEST NAK MENANG HEADER DAN BLOG MAKEOVER !


salam smue. slmt pg. nant0k lg ni.
tp mama suruh bgn awal. die ckp tk0t xde air kt kwsn umah aku ni.
haih, ingtkn kt Machang je xde air, blek umah p0n xde air.
tp setakat ni ada lg. Alhamdulillah.

okeh, atul di tag oleh Queen F.
thanks dear. l0ve u. hehe.

tarikh tutup c0ntest pd 1 Jan 2011.
penganjur ; Sri.

dalam entry kali ni, atul diminta untuk elab0rate kenapa atul nak make0ver header atau tukar rupa bl0g atul.
wink wink, npe ye ??

okeh, secara jujurnya, atul ni tak pandai nk mencantikkan bl0g atul ni.
nk buat header sendiri p0n tak tahu. atul masih lg blaja.
teringin sgt nk buat header sendiri, tp tak tahu cmne.
tak ada org nk ajar. biasalah, nama je budak U, tp bab IT ni, lemah lg.

s0, dgn adanya c0ntest ni, mne lah tahu rezeki atul ada kan.
dpt tukar rupa bl0g atul ni. atul mesti ske sgt.
mne lah tahu, makin ramai yg akan berkunjung ke bl0g atul ni.

bkn tak ske ngn lay0ut dan header bl0g skrg ni, tp inginkan perubahan.
manusia perlukan perubahan, begitu jgk ngn bl0g ni.
hehe. s0, harap b0le lah menang.

kl0 spe spe nk j0in, sila ke bl0g Sri.
thanks smue.

atul nk tag ;

miera
nanakimie


p/s ; simple sgt. hehe. :)

4 comments:

  1. welcome dear.. :) btw, good luck atul! :)

    ReplyDelete
  2. ggggooood luck!!!! hehe ^^ keep in touch yo :D

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: