HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 24, 2010

Kenapa Ni ??

Assalamualaikum semua.
Apa khabar ?? Harap semuanya sihat.
Atul, alhamdulillah sihat.

Sori sgt sbb smlm update sikit je.
Seri0usly atul tak ada m0od smlm.
Ada sedikit mslh.
Mslh hati dan perasaan.

Tak tertanggung rasanya.
Ingat nk kongsi dgn korang semua.
Tp rasanya terlalu peribadi untuk dikongsi.
Lg pon ianya melibatkan hati dan perasaan org lain jgk.
Takut nanti org tuu baca, bergaduh lah pulak.

Korang doakan je lah atul boleh selesaikan mslh ni dgn cepat ye.
Atul akan update lg nanti.
Sedih sbb smlm tak dpt j0in segmen abg ben ashaari.
Dgn mslh lg, line br0adband buat hal lg dan lg 1, phone atul rosak.
Da lah atul syg ph0ne tuu. Abah atul yg belikan.
Bertambah tensi0n. Tp nk buat mcm mana, sabar je lah.

Atul baru je lepas check account nuffnang atul.
ALHAMDULILLAH, akhirnya atul dpt jgk Buffered Earning (BE).
Thanks kepada yg bg tips kat atul.
Atul akan berusaha untuk menambahkan BE atul.
Harap nuffnang akan menambahkan lg BE atul.
Hehe. Thanks nuffnang !
Dgn berita ni, atul kembali semangat untuk update bl0g lg.

Okay lah. Nanti nk j0in c0ntest lg.
Join je. Menang tak menang, lain cerita.
Kalau line ni okay, nk bl0gwalking.
Smlm bl0gwalking kejap je.

Jumpa lg. :)


Thanks all :)

4 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: