HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, December 21, 2010

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER



Assalamualaikum.
Hehe. Update lg.
Well, kali ni segmen dari abg ben ashaari pulak.
Da terlambat da ni.
Tp rasanya b0le j0in lg.
Sbb segmen ni belum tutup lg.

J0m tgk s0alan s0alannya ;

* Tarikh lahir blog anda ..

~16 Disember 2009.

*Punca kelahiran blog anda
~Disebabkan oleh minat terhadap bl0g dan pengaruh dari kawan baik atul, Nurul Asma

*Orang pertama yang jadi follower anda
~Kawan baik atul, Nurul Asma *Jom terjah bl0g die.

*Entri pertama anda sebagai blogger
~Pengenalan diri iaitu atul memperkenalkan diri sendiri kt bl0g atul ni.

*Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits
~Entri yg ada segmen abg ben ashaari. Entri tuu lah yg ada byk k0men. Sblm tuu tak ada p0n k0men. Hehe.

*Blogger pertama yang anda jumpa ..
~Kwn baik atul jgk, Zatie

*Blog yg anda minat ..
~Byk k0t. Blog abg Ben Ashaari, Irine Nadia Marcello, Liyana Lunia, Syafiq Rosli, abg Eqbalzack dan byk lg. Tgk lah kt bl0glist atul. Blog tuu lah yg atul sentiasa atul lawat. Yg lain p0n atul lawat jgk ye.

*Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger
~Dpt ramai rakan bl0gger baru. Org lain da kenal atul. Hehe. Tak sangka. Dpt review bl0g dari abg ben ashaari. Tuu yg paling best. :)

*Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger
~Bergaduh ngn kawan baik atul. Dia p0n ada bl0g jgk. Tp tak nk ingt da sbb kte0rg da jd kwn baik !

*Impian anda terhadap blog anda ..
~Nk pr0m0si bl0g atul kat majalah, surat khabar. Nk jd terkenal mcm bl0gger lain. Hehe. Yg penting org lain hargai apa yg ada kt bl0g atul ni. :)

Okay, siap !!
Terima Kasih :)

4 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: