HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, December 7, 2010

Cerita Seram ~







Anda seram melihat gmbr di atas ?? Haha.
Ada yg menyeramkan jgk lah.
Hari ini atul nk cerita sikit psl cerita seram ni.
Nk bg pendapat je tentang cerita seram ni.

Seri0usly, atul ni memang se0rang penakut.
Kalau tak percaya, tanya lah family atul.
Kalau die0rang tgk cerita hantu, atul akan duduk dlm bilik.
Entah lah, apa yg atul takut, atul pun tak tahu.

Atul tgk skrg ni byk cerita seram yg ditayangkan sama ada di pawagam atau di kaca tv.
Ada yg betul betul menyeramkan, dan ada jgk yg tak menyeramkan langsung.
Skrg ni atul da berani sikit tgk cerita seram ni.
Atul mula takut tgk cerita seram ni sejak atul tgk filem Histeria kat pawagam.

Sejak tuh, memang atul jadi penakut.
Memang bg kesan pada atul lps atul tgk cerita tuh.
Jgn harap nk tgk cerita seram ni.
tp lama lama, okay lah sikit.
Skrg ni takut lg. Tp beranikan jgk diri ini untuk tgk.

Skrg ni atul tgk cerita seram, Mistik Alam Hitam kt Astr0 Ria.
Setiap hari isnin, jam 10mlm.
Atul tgk tak lah berapa menakutkan. *tp tk0t jgk, kan atul penakut.
Tp tak tahu lah org lain mcm mana.

So, atul nk tanya lah pendapat anda semua tentang cerita seram ni.
Korang takut ke tak tgk cerita seram ni ??
Best ke cerita seram ni ??


p/s ; apa lg, cepat k0men. hehe. thanks all.
*pesanan dari sese0rang kt atul, 'sebelum tid0, jgn lupa basuh kaki'.
baca d0a jgk ye. :)

gambar dari ; g0ogle search

14 comments:

  1. awww~~aku takot gak..xpi kalau ader cm xlogik...memang xtakot...bantai gelak

    ReplyDelete
  2. Azza? Mmg penakot. Hehe
    Ada masa tak seram
    lgsung. Tp rasa cite kat
    tv byk yg tak seram azza
    rasa. Ada masa takot,
    mmg seram. Woaaaaa~

    ReplyDelete
  3. aina lagi penakut tahap kritikal. seboleh - bolehnyaa takkan tengok cerita hantu ni. dan tak berminat nak tengok. but then if g tgk wayang camtu, then semua nak tgk, aina akan go on je. bila da blek umah, mula la teringat - ingat. haih, takut lah. pastu mak mesti akan cakap. kalau takut tu, ingat - ingat Allah sket. he3. :)

    ReplyDelete
  4. kalau tengok ramai2 boley laa. kalau sorang diri memang tak bukak la channel tu. haha. tapi tangan prepare dekat muka, kalau2 keluar hantu teros tutup mata :P lepas dah tengok konpem la teringat kan, banyak2 baca ayat Quran ^^

    ReplyDelete
  5. Bagi saya tak la seram sgt... Coz kebanyakan citer terlalu melebih2... huhuhu.. Apa2pun tgok citer seram ni macam biasa jak ar..

    ReplyDelete
  6. Natasya ; Betul tuu. Ada jgk yg tak l0gik.

    ReplyDelete
  7. Azza Zahra ; Hehe. Sama lah kita. Yup, s0k0ng sgt. Kat tv, ceritanya tak seram sgt.

    ReplyDelete
  8. Aina Fadzila ; Aina lg dasyat. Haha. Kalau mama atul, die mrh. Da tahu tk0t, tgk jgk npe. Hehe.

    ReplyDelete
  9. mchana ; Tgk ramai ramai p0n, kdg kdg atul tk0t jgk. Haha. Tp bykkn baca al-Quran. InsyaAllah tak ada ape ape. :)

    ReplyDelete
  10. Awangku Johan ; Awang berani, tak apa lah. Atul ni memang penakut. Hehe.

    ReplyDelete
  11. waahhh.suke tgk cite seram.
    lps tuh nk tdo tkt.haha :P

    ReplyDelete
  12. Puteri ; Ske tgk ?? Atul tak ske sgt. Nti ssh nk td0. Hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: