HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, December 23, 2010

"iPhone Ke Blackberry Torch"

Assalamualaikum semua.
Selamat pg. Hehe. Jumpa lg.
Okay, td tgk kt sh0utb0x, tuan punya bl0g, Syed Muzzamir jemput atul untuk j0in c0ntest yg dia anjurkan.
Contest ini adalah untuk membantu dia membuat pilihan sama ada nk beli iPhone4 @ BB Torch.
So, atul p0n tlg lah dia buat pilihan walaupun atul tak tahu mana yg lg bagus.
Sesiapa yg nk j0in, klik je gmbr kt atas ni ye.


Okay, antara iPhone4 dan Blackberry Torch ni, yg menjadi pilihan atul ialah Blackberry Torch.
Sbbnya design BB Torch sgt menarik dan senang nk jaga, rasanya lah.
Maaf lah sbb atul ni memang tak pandai dlm review psl ph0ne ni.
Sbb atul p0n pakai ph0ne biasa je. :)

Kepada yg bertuah, bakal membawa pulang.. *dumbrolls*
Sebotol minyak wangi bernilai RM50

Untuk perempuan : Glow by Jlo, Issey Miyake, DKNY
Untuk lelaki : Dunhill Blue, Issey Miyake, Acqua di Gio

Okay, siap.
Harap yg empunya bl0g puas hati.
Sesiapa yg nk j0in, klik gmbr kt atas ye :)
Thanks all ^_^


8 comments:

  1. Nadzirah Razalli ; Hehe. :) Hi !!

    ReplyDelete
  2. salam hi.
    done checking.
    thank you for joining.
    good luck.
    saya jemput semua kawan2 yang lain join.
    i am looking forward for your participation.

    ReplyDelete
  3. SyedMuzzamir ; Wasalam. Hi. Thanks :)

    ReplyDelete
  4. Nazirulhazwan ; BB jgk. Hehe. :p

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: