HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, December 22, 2010

Kesan Blogging ~

Assalamualaikum semua.
Berjumpa lg dlm entri kali ini.
Minggu depan adalah minggu terakhir atul cuti.
1 Januari ni atul akan pulang semula ke Machang untuk meneruskan pengajian atul.
Sedih ada. Gembira ada. Mcm mcm perasaan lah.

Berbalik pada tajuk di atas, atul nk cerita sikit kesan bl0gging pada atul sepanjang cuti ni.
Mcm mcm kesan. Kalau da start kuliah nanti, tak bl0gging sgt.
So, tak akan ada kesan sgt.
Cuma masa cuti ni je, byk sgt kesannya.
Hehe.

1 ; Tak cukup tidur.
~Kalau ik0tkan cuti cuti lepas lah kan.
Cuti atul ni memang atul manfaatkan dgn tidur je. Memang cukup lah tidur. Tp cuti kali ni, ble da rajin bl0gwalking, atul memang tak cukup tidur. Asyik online je. Mama atul p0n pelik. Dia ckp selalu atul asyik tidur je. Tp kali ni asyik online je. Hehe. Entah lah. Da syok sgt bl0gging. :)

2 ; Tak tengok tv.
~Selain itu jgk, bl0gging ni membuatkan atul tak endah tentang rancangan kt tv. Kalau dulu, selain tidur, atul asyik tgk tv je. Skrg ni, atul langsung tak endah tentang cerita yg atul minat kt tv. Kira mcm atul kurang sgt tgk tv cuti ni. Keje atul asyik menghadap lapt0p je. Pelik sgt dgn perangai atul pada cuti kali ni.

3 ; Kena mrh dgn mama.
~Perkara biasa lah. Mama mrh. Mrh sbb asyik menghadap lapt0p je. Mrh sbb atul tak tlg dia buat keje. Hehe. Tp atul tlg jgk. Bkn tak tlg langsung. Tp mama tak ada lah mrh sgt. Sbb die memahami. Syg mama !! Hehe.

4 ; Bil elektrik meningkat.
~Atul ingatkan bil meningkat sbb yelah da onlinekan. Nk kena charge battery lapt0p ni. Bkn sekejap, lama k0t. Tp bila tgk bil, mama ckp bil elektrik menurun. Haha. Bkn main suka lah atul. Sbb b0le lah online 24 jam. Hehe.

Itu saja yg atul nk k0ngsi.
Cuti bakal berakhir. Atul takkan dpt online mcm skrg ni.
Akan sentiasa merindui bl0g dan rakan rakan bl0gger semua.
Apa apa p0n, pelajaran lg penting. Betul tak ??

Okay lah. Assalamualaikum.
Terima kasih :)

12 comments:

  1. eh ehh same laa kite! hehe cuti nie memang manfaatkan masa dengan blogwalking je. seronok dapat kenal ramai blogger kan?

    btw, selamat menempuh semester baru :)

    ReplyDelete
  2. Fatin Rahmat ; Yup, best sgt bl0gwalking ni. Dpt ramai kwn baru. Hehe. Thanks awk :)

    ReplyDelete
  3. xpe2, jrg on9 pon xpe, jgn benti berblogging da la:)

    ReplyDelete
  4. no 3 tue..mmg kena la dgn cik tom..hehe...selalu kena marah dgn mak sbb menghadap laptop lelama...hik3

    ReplyDelete
  5. Nazirulhazwan ; Atul takkan berhenti bl0gging. Hehe. :)

    ReplyDelete
  6. Cik Tom ; Perkara biasa. Mrh tandanya syg. Hehe. ^_^

    ReplyDelete
  7. Syafiq Rosli ; Okay, adik akan bersabar ye. :)

    ReplyDelete
  8. betol3..pape pun pelajaran lagi penting..

    gudluck for next sem ye :)

    ReplyDelete
  9. Miss Yaty ; Yup, pelajaran lg penting. Thanks :)

    ReplyDelete
  10. atul sama lah kita.. setiap kali balik dari research je mesti mengadap blog dah jadi 1 kemstian tau

    ReplyDelete
  11. Micky Eyqa ; Hehe. Biasa lah tuh. Blog ni best. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: