HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, December 13, 2010

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?



Jumpa lg. Hehe.
Apa lah atu ni. Ckp nk tido.
Sblm atul tid0, atul nk j0in segmen abg ben ashaari dulu.
B0le kan ?? Ni p0n atul da terlambat da ni.

J0m tgk s0alan pada kali ini ;

1. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..
~Atul dpt nama bl0g atul ni dari filem Camp R0ck lak0nan Demi L0vat0 dan Joe J0nas Br0thers. Ada 1 lagu yg bertajuk This Is Me dlm cerita tersebut. Atul minat sgt dgn lagu tuu. Then, atul decide nk letak nama bl0g atul ni, This Is Me. :)

2. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..

~Maksud di sebalik nama bl0g atul ni ialah berdasarkan lagu This Is Me tuu sendiri. Mengisahkan tentang se0rang perempuan yg mempunyai bakat tersendiri, tp takut untuk tunjuk pada org ramai. Mcm atul lah. Atul ni org yg tak yakin pada diri sendiri. Takut nk tunjukkan pers0naliti atul ni kt org lain.

3. Siapa orang kuat blog korang tu ..
~Org kuat bl0g ni ?? Atul sendiri lah. :)

4. Angan angan terhadap blog tu ..
~Dpt siarkan bl0g atul ni kt dlm majalah yg terkenal. Dari dulu lg da berangan mcm tuu. Bila lah b0le dpt.

5. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
~Tak nk tukar yg lain. Atul suka sgt dgn nama bl0g atul yg skrg ni. Yup, tak akan tukar. ^_^

6. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
~Nk iklankan dalam majalah yg terkenal kt Malaysia ni. :)

7. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
~Semestinya bl0g abg ben ashaari.

8. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan ..
~Blog saya adalah nyawa saya dan saya tak boleh hidup tanpa blog saya.


Okay siap. :)
Klo nk j0in, klik gmbr kt atas tuu ye.


p/s ; Thanks all. ^_^

10 comments:

  1. wah ada segmen baru ke En Ben kita..
    nak join juga,... tapi saya dtg dr blog En Ben.. singgah sini dan follow here...=)

    ReplyDelete
  2. salam..alahai..mmg cute sgt2la blog ni spt yg didakwa oleh BA tu, nak2 kaler pink..okies..gudluck yer atul:)

    ReplyDelete
  3. Apezs Shah ; J0m lah j0in. Rugi tak j0in. Hehe.

    ReplyDelete
  4. Azila ; Wasalam, hehe, thanks :)

    ReplyDelete
  5. Un Phat Lee ; Hehe. I l0ve bling bling :)

    ReplyDelete
  6. em adek carik layout tulisan2 cmni katne?
    leh share?

    ReplyDelete
  7. Beyla ; Lay0ut lain, tulisan ni lain. Tulisan ni ubah sikit kt design. Yg lay0ut, cari kt g0ogle. Tak p0n kt bwh bl0g atul ni, ada link lay0ut ni.

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: