HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 24, 2010

"Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah"

Jumpa lg. Hehe.
Sambil tgk Anugerah Skrin kt TV3, atul nk join segmen dari blogger Siti Safiyyah.
Kepada blogger yg berminat, klik SINI

Jom tgk apakah soalan yg ditanya oleh tuan punya blog ;

  • Dari mana anda kenal blog Siti Safiyyah
~Atul tak ingat lah. Tp rasanya dari segmen abg ben ashaari kot. Sorry, Siti. Atul tak ingat. Hehe.

  • Apa yang best tentang blog Siti Safiyyah yg patut dikekalkan
~Blog yg simple. Siti patut kekalkan blog yg simple ni, okay ?? Hehe.

  • Apa yang paling tak best tentang blog Siti Safiyyah yang patut diperbaiki
~Atul rasa Siti patut buat header untuk blog Siti. Supaya blog Siti ni senang org nk ingat. Tak payah yg gempak sgt. Yg simple pon okay je. Header yg boleh buat org sentiasa ingat blog Siti. Siti boleh jgk tambah apa apa widget yg Siti rasakan sesuai untuk blog Siti. Ni bg pandangan atul lah. Maaf kalau Siti tak suka. Hehe.

  • Ucapan korang buat tuan punya blog Siti Safiyyah
~Good Luck untuk Siti. Teruskan blogging. Selamat Tahun Baru. Semoga tahun baru ni lebih baik dari tahun ini. :)

Okay, siap.
Terima Kasih ^_^

2 comments:

  1. wah header ek? em tengah nak buat gak ni tapi belum ade idea..hehe, btw thanks tau.. :)

    ReplyDelete
  2. Siti Safiyyah ; Welcome, Siti. Semoga dpt buat header untuk blog ye. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: