HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, December 22, 2010

Blog Awk Comel Lah :)

Assalamualaikum semua.
Berjumpa lg. Korang tgh buat apa ??
Da dinner ke belum ??
Selamat menjamu selera ye :)

Okay, kali ni atul nk teruskan dgn pr0m0te bl0g kwn kwn atul.
Kira bl0g yg selalu atul kunjungi lah.
Sebenarnya semua bl0g atul lawat, tp bl0g bl0g yg atul pr0m0te ni, kira selalu sgt atul lawat.
Yg lain jgn kecil hati pulak.
Sabar ye. Mana tahu ada bl0g anda pulakkan.

Okay, bl0g yg seterusnya ialah bl0g kwn baik atul.
Kte0rg 1 sekolah sejak sekolah rendah lg.
Tp tak rapat p0n. Baru je rapat setelah masing masing masuk Universiti ni.
Lg p0n atul tak kenal sgt dgn die ni, pada mulanya lah.
Sbb masa kt sekolah rendah, memang tak rapat.
Then die pindah sekolah.

Orgnya sgt cute. Kecil je orgnya.
Tak silap atul, die p0n start bl0gging bulan disember thn lepas.
Kalau tak silap lah.
Masa tuu kte0rg gaduh.
Ada lah sbbnya. Malas nk ingt balik.
Sbb skrg ni kte0rg da jd best friend da.

Blog dia tersangat lah cute. Mcm tuan dia.
Dia pandai edit bl0g ni. Atul ?? Tak pandai p0n.
Blog dia lebih kepada luahan hatinya, ada jgk tips dari dia.
Byk gmbr kt bl0g bl0gger ni.
Semuanya c0mel c0mel.

Tgk bl0g atul ni, tak ada gmbr p0n kan ??
Hehe. Tak suka letak gmbr byk byk.
Rungsing lah. Lg p0n tak c0mel mcm kt bl0g bl0gger ni.

Pesanan atul pada bl0gger ni, dear, keep on bl0gging ya ??
Pelajaran p0n jgn lupa jgk. Hehe.
G0od Luck.

Lg 1, bl0gger ni pandai dlm speaking english ni.
Tersangat lah jeal0us okay. Wink wink.
Bole lah kalau nk belajar dgn dia. Hehe.

Okay, apa lg.
Jom terjah bl0g bl0gger ni.
Klik SINI ye. :)


Terima kasih. Jumpa lg. :)

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: