HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 17, 2010

Jatuh Cinta Sesama Blogger ??

Assalamualaikum, selamat malam.
Maaf ye lambat update.
Td atul bl0gwalking. Atul terjah bl0g yg j0in Segmen : Dulu Aku Nakal !
Ada lah dlm 20 bl0g yg atul terjah.

Td tgk tv dulu. Fav0urite m0vie, Gerak Khas.
Tajuk pulak menarik. Apa lg, layan Gerak Khas dulu.
Hehe. :)

Berkenaan dgn tajuk di atas lah kan.
Hehe. Kalau korang nk tahu, dulu masa mula mula atul start bl0gging, atul ada pasang angan angan nk cari kekasih yg minat bl0gging jgk.
Ada jgk lah minat dekat bl0gger lain.
Blogger lelaki ye. Bkn perempuan.
Jgn ingat perempuan pulak. Haha.

Skrg ni minat tuu da tak ada lah.
Sbb skrg ni atul da ada kekasih hati.
Tp bukan yg minat bl0gging mcm atul ni.
Tak kisah lah kan.

Walaupun da ada kekasih hati, atul ada jgk minat ngn bl0gger lain.
Tgk die0rg ni hands0me nya, c0mel, mcm mcm lah.
Haih, apa lah atul ni. Tak mungkin die minat kat atul kan.
Lg p0n kenal kt dunia bl0gging ni.
Kenal mcm tuu je. Tgk gmbr die, baca ape yg die tulis.
Bkn dpt jmpe dpan dpan p0n.

Siapa yg atul minat tuu, biar lah rahsia.
Tp ingat ye. MINAT je.
Tak salahkan ??
Atul tahu yg dia p0n takkan minat kat atul.
Ada jgk bl0gger yg atul minat, tp da berpunya.
Alamak, melepas pulak. HAHA.

Entri ni cuma untuk ingat masa mula mula atul start bl0gging.
Skrg ni semua bl0gger, atul anggap mcm kwn atul je.
Lg p0n tak mungkin sesama bl0gger b0le jatuh cinta.
Agak agak ada ke sesama bl0gger ni jatuh cinta dan bercinta ??
Atul tak jumpa lg. Kalau ada, bg tahu lah atul ye. :)


p/s ; Encik Muiz, jgn mrh ye. Sy syg awk je. Hehe. Doakan kami :)
Thanks ^_^

2 comments:

  1. hehe...semoga bahagia...tapi da bnyak y jtuh cinta sesama blogger

    ReplyDelete
  2. Deanza-Wanda ; Thanks. Yeke ?? Setakat ni atul tak jmpe lg lah.

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: