HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, December 2, 2010

BILA SI DIA BERTANYA..


salam smue. slmt tgh ari. tgh buat ape tuh ??
da lunch ?? atul tak lunch lg. da mkn sandwich pg td.
cukup lah k0t. hehe.

mcm biasa lah. nampak tak header bl0g abg ben ashaari tuh ??
ape lg, ada segmen bru. thanks again abg ben.
kali ni kena jwb s0alan. j0m baca apakah s0alan nya. :)

  • Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ?
-Pada pendapat atul, depends pd bl0gger tersebut lah. ape yg die rse perlu ada pd bl0g die, die b0le letak. kl0 yg tak penting tuh, rsenye tak perlu. yg paling penting, ape yg ingin disampaikan kpd pembaca. tuh yg akan menarik perhatian pembaca. bl0g yg simple + isi yg tepat dan padat adlh yg terbaik.

  • Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
-Atul pr0m0sikan bl0g atul ni dgn berkunjung ke bl0g bl0gger lain. selain tuh, atul pr0m0si kt faceb0ok atul, twitter. dgn cara ni, org akan tahu yg atul ada bl0g. dgn bantuan abg ben ashaari dgn segmen yg dianjurkan jgk turut membantu mempr0m0sikan bl0g atul ni. thanks, abg ben.

  • Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
-Blog yg ada lagu. bkn xske p0n, cuma agak menganggu. dulu atul p0n ada pasang lagu kt bl0g atul. tp setelah tnye pendapat kwn baik atul, Amirul dan kwn kwn lain, die0rg kata lebih baik tak payah pasang lagu. bkn smue ske lagu yg kte pasang kt bl0g kte ni, org lain ske. ni pandangan atul.

  • Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian anda ?
-Mestilah tgk entri terbaru bl0g tersebut, then k0men mengikut pendapat sendiri. yg lain mesti lah tgk, siapa tuan pnye bl0g ni, header die, f0ll0wers. :)

  • Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
-Banyakkan bersabar. biasa lah tuh. bkn smue org suka ape yg kte tulis. s0, fikir p0sitif. jgn cpt putus asa. teruskan usaha. mesti lah kte rse mrh, tp kte kena terima smue tuh dgn hati yg terbuka. atul dulu p0n mcm tuh. tp atul tetap teruskan jgk. :)

  • Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ..
-Blog yg simple dan isi yg tepat dan padat. mcm bl0g abg ben ashaari, abg eqbal zack dan sbgainya. :) tak perlu lah header yg cantik, cukup lah sekadar kte mengetahui siapa tuan pnye bl0g. kira die ada identiti sendiri.

okay abg ben. da siap. thanks sgt sgt.


p/s ; thanks all. ^_^

17 comments:

  1. akak!! soklan yg blog tak suka msuk tuh blog miera ke?? and "amirul" tuh sape? hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. bkn bl0g miera lah. rmai lg bl0gger lain pasang lagu. eh, amirul tuu bkn abg miera ke ?? hehe.

    ReplyDelete
  3. fuh! lega, ingatkan blog miera tdi.. hehehehe.. abg miera pun pnah gitau kt miera yg dia tk brape suka blog yg ada lgu but kalau bkk blog miera dia layan jugak lagu yg miera psang tuh.. ahahahaha..

    ReplyDelete
  4. miera ; tak adlh. hehe. biasa lah. abg miera kan. ^_^

    ReplyDelete
  5. hahahaha..! jab lgi perangai tuh turun ke adik dia yang sorang nih plak.. hahahaha

    ReplyDelete
  6. wah..nanti kita create geng blogger uitm kelantan...
    kita jumpa dan pg main jalan2 kb mall...

    ReplyDelete
  7. hallo teman,

    saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
    Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
    Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
    untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
    http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

    TERIMA KASIH BANYAK

    salam teman blog,
    Rifki Fauzi
    (weowe.blogspot.com)

    ReplyDelete
  8. saljuhumairah ; wahh. bg0s jgk tuu. hehe. :)

    ReplyDelete
  9. bagu2,, semoga terus menyinar dlm dunia blogger k...
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. salam singgah dari blog abg ben, singgah gak ya belog usang sy <3

    ReplyDelete
  11. aima in luv ; wasalam. slmt brknalan. okeh, thanks :)

    ReplyDelete
  12. Azza Firza ; wasalam. thanks. okeh ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: