HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 3, 2010

JOM SANTAI D' BLOG MENCARI ISTERI.



http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/


salam. hee. jumpa lg.
td atul bl0gwalking. atul ke bl0g adik Miera.
ada 1 c0ntest ni. ape lg, j0m j0in.
j0m lah kwn kwn.
sesiapa yg nk j0in, klik je sini :)

j0m jwb s0alan yang ditanya.
j0m lah. :)

*Nyatakan siapa yang aja k0rang buat bl0g ?
-Nak tahu siapa ajar atul ?? hehe. kawan atul, Nurul Asma. die yg ajar buat bl0g ni. selepas tuu, atul yg mencari idea untuk memperbaiki bl0g ni dgn bantuan bl0gger lain. thanks all.

*Blog yg macam mana korunk suka ?
-Blog yg simple dgn isi yg tepat dan padat pd entrinya. :)

*Apa azam tahun baru korunk ?
-Mcm biasa lah, since atul se0rang student lg, semestinya nk blaja dgn lebih rajin. nk dpt result yg gempak. supaya dpt banggakan parents atul dan diri atul sendiri. azam atul lg supaya atul terus mempelajari ilmu agama supaya atul tak lupa pd ALLAH SWT. memperbanyakkan ibadat kepadaNya. dan atul nk jd anak yg s0lehah. AMIN. semoga tercapai. :)


okay, d0ne. bl0g mencari isteri ni bg award and kena letak kt sidebar. thanks !! :)

sesiapa nk j0in, klik je kat bwh ni ;

Mencari Isteri


p/s ; thanks all ^_^

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: